Neviete preco aj napriek tomu, ze mam v Rolande JX 305 nastavene vsetko na externy sekvencer /cubase/ mi neustale vysiela nejake chujoviny?
priamo v Cubase mi to neindikuje na vstupe nic, no ledka na Midisport 2x2 mi stale blika v nejakom tempe.
JX-305 stale vysiela, aj napriek...
Re: JX-305 stale vysiela, aj napriek...
Neni to nahodou zprava Active Sense? Ta je po MIDI vysilana kazdych tusim 300ms. Kdyz si pustis nejaky MIDI monitor, tak by se ti to melo zobrazitdano píše:Neviete preco aj napriek tomu, ze mam v Rolande JX 305 nastavene vsetko na externy sekvencer /cubase/ mi neustale vysiela nejake chujoviny?
priamo v Cubase mi to neindikuje na vstupe nic, no ledka na Midisport 2x2 mi stale blika v nejakom tempe.
Re: JX-305 stale vysiela, aj napriek...
Přesně tak, tohle dělá Active Sense. Koukni do midi implementace a kdyžtak to zakaž.A.P. píše:Neni to nahodou zprava Active Sense? Ta je po MIDI vysilana kazdych tusim 300ms. Kdyz si pustis nejaky MIDI monitor, tak by se ti to melo zobrazitdano píše:Neviete preco aj napriek tomu, ze mam v Rolande JX 305 nastavene vsetko na externy sekvencer /cubase/ mi neustale vysiela nejake chujoviny?