kexik píše:dano, ked kukam na tvoj ansambel v podpise tak s kablami este problem mat nemozes... ja ich mam pod stolom v guci a hrejem si v nich nohy
kexik by si sa cudoval... urcite toho nie je tolko ako v normalnom studiu, alebo vacsom home studiu, no mam ich dost na to, aby ma to znervoznovalo. najma ak chcem povysavat a upratat v okoli stola a sa mi to tam prepleta... asi mam fobiu... toto bol vlastne taky vykrik do tmy...
tak tak kable v studiu su velke peklo....tiez mi to dlho trvalo nez som sa rozhodol s tym nieco urobit.......dostal som sa k tomu az po generalnej prestavbe studia.....ale nieje to nic svetoborne.....kable medzi mixami a patchbayom su v tom plastovom zvazovaci.....a dlhe kable ktore vedu do vedlajsej miestnosti mam v klasickom elektrikarskom plastovom zlabe, ktory a da z vrchu zatvarat.....a to je prave to super riesenie ktore by ti mohlo poriesit napr. problem s vysavanim....teda aspon ciastocne....ale este stale zostava zopar kablov napr. od instrumentov na stojanoch...ktore sa proste kde tu valaju aj po zemi....