software radsej ani nejdem vymenovavat lebo a/ bol by to riadne velky zoznam a b/ porazilo by ma keby som zratal kolko prachov padlo v appstore

Jasně, ale je to super mít možnost využívat špičkové vybavení na mega projektech ... To jsou dimenze a zkušenosti, které zase my soukromí "one man show" studiáři až v takovém rozsahu nemáme, ani na ně neaspirujeme. Ale někdy bych se rád přišel podívat ... ve Smečkách jsem zatím byl jen v roli hráče (byly to nějaké projekty tuším se Stivínem)Liquid Sound píše:Nemám a určitě ani neplánuju. Vystačim si s elementárníma věcma. Čim jsem starší, tim víc.Ivo píše:
A ty máš nějaké vlastní studio nebo jen pracuješ ve Smečkách ?Dělám dlouhodobě pro Smečky a dvě další studia. Plus pro tyhlety zákazníky i jinde, když je u nich třebas plno nebo chce klient jiný studio. A pak kolem točení nějaký jednorázovky, ale to nebejvá nic co by stálo za nějakou významnou řeč.
jo a specialne pri Steinbergu je velka opatrnost pre upgradom dvojnasobne na miestematucha píše:Este se ted nevyhnu upgradovani cubase z 6 na 8... to nejak oddaluju kvuli rozdelany praci a spatnou zkusenosti s upgradem Lexicon PCM na posledni verzi
Jsem rad ze nejsem samc9000 píše:Když je něco dobrý, pořídím si to hned dvakrát.
Ja bych v tom ohledu dal na programatora, kterej tvrdi ze ty algoritmy jsou 1:1. Na magii prevodniku neverim, muze to byt jiny, ale lepsi... hm, to uz si musi rozhodnout kazdej sam. HW verzi jsem teda nikdy nezkousel, ale ty pluginy se mi libily tak, ze jsem si je koupil este za tu starou extremni cenu.Ivo píše:Když už jsme u toho Lexiconu, měl jsem ještě pokušení zakoupit Lexicon PCM 92 ... (někdo tvrdí že je to ještě lepší než pluginy , které používám ... a Lexicon zvuk se mi líbí více než Bricasti, které mi už rok a půl zapadá prachem). Jeden vlivný kamarád mi tvrdí že je zbytečné kupovat HW, pluginy znějí stejně, druhý vlivný kamarád zase tvrdí že HW zní mnohem lépeTak nevím ... V každém případě jsem na poslední chvíli od další koupě 2014 před pár dny zatím ucukl ...