Kde sehnat audiokazety?
Re: Kde sehnat audiokazety?
chceme na tom ze srandy nahrávku a prodávat za dvacku na festivalu. Dost kapel ted vydává na kazetách. Je to cca 18minut EP. Takže bud na každou stranu to samí na 20 + 20 minut, nebo to střihnout na půl a udělat ty kazety fakt na míru.
a na com to ty ludia pustaju ? neni rozumnejsie to davat za dvacku na CDckach ?
pouštěj si to na kazeťácích... V tomhle stylu to neni tak exotický jak se zdá. ale samozřejmě je to spíš taková rarita. Nic méně na koncertech neni problém běžně koupit na kazetách různý nevydaný singly, nebo i komplet diskografie. Jinými slovy: kazety ted frčí, přičemž je to tak trochu sranda.
nechapem tomuto trendu 

chapal by som 1/4" pas .. nad tym som aj ja rozmyslal , ze by som si kupil daky revox .. proste to tocenie a sustanie pasu ma svoje caro .. ale kazeta ... to mi nepripada uplne ten spravny "vinyl" 

pytkine, to je takova poza. vsechno co je in je out a vice versa 

asi tak
je jen otázka času než se najde spolek milovníků mp3 128kB

A co kotoučáky, nedávno jsem našel po fotrech nějaké BASFky a ORWO, to by bylo vice versa k čemu?
btw mám jednoho takového sociálně slabšího kámoše a on nikdy nepřestal poslouchat kazety, má jich stovky. Tím pádem on je strašně progresivní. Musím mu to říct.
JInak jako řešení bych viděl stříhat normální kazety. Přece průhledné Sonky s porůhlednýma šroubkama byl normální standart až do hořkého konce imho.
No ale největší machrovina jsou stejně Emgetonky (s kovovýma vrutama)!
btw mám jednoho takového sociálně slabšího kámoše a on nikdy nepřestal poslouchat kazety, má jich stovky. Tím pádem on je strašně progresivní. Musím mu to říct.

JInak jako řešení bych viděl stříhat normální kazety. Přece průhledné Sonky s porůhlednýma šroubkama byl normální standart až do hořkého konce imho.
No ale největší machrovina jsou stejně Emgetonky (s kovovýma vrutama)!
No skorej 64kB.. A mono.. To je ta spravna recesiakoma6 píše:asi takje jen otázka času než se najde spolek milovníků mp3 128kB

ked uz tam potom adpcm 8bit 11kHz ..
Nááhodou takovej čtyřstopák Tascam Porta na MC... to se tenkrát točily demáky! 

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
http://tascam.com/product/portastudio/ : -)PELF píše:Nááhodou takovej čtyřstopák Tascam Porta na MC... to se tenkrát točily demáky!