Kdo je hudební prostitut?
Re: Kdo je hudební prostitut?
Asi tomu i nekteri veri a delaji to z ciste radosti, ale ono se to i prodava a ne v malem mnozstvi , navic interpreti maji o live koncerty vystarano na dost dlouho. To je na tom to smutny.
kolik vam je let panove? ze jste porad prekvapeni kolik prazdnoty je v lidskych hlavach. staci se kouknout na volebni vysledky, zapnout na deset minut televizi, postavit se na chvilku na parkoviste pred obchodem... a vite vse.
Noviny nectu a televizi nevlastnim, protoze se snazim zit nestresujici zivot a tak jsem obcas prekvapen. 

- Greyhound90
Stan a spol. Šlágr TV mě taky hlava nebere, ale je to tak. Možná se Peterka inspiroval duem "Eva a Vašek" a dotáhl to do dokonalosti. Předpokládám, že tuto televizi časem bouchne za neskutečné milióny, třeba zrovna Soukupovi.
- Greyhound90
Tímto je řečeno naprosto vše. Proto máme vládu jakou máme, prezidenta jakého máme. Dnes v naší ulici namalovali modrý lajny na parkování pro Pražáky. Od 1.7. vše placené. Já neb nemám trvalý pobyt v Praze mám smůlu. Parkovací kartu nemám nárok získat, přestože tu jsem 18 let. Neustálé omezování osobních svobod salámovou metodou. Za chvíli budem platit za sezení na lavičce v parku a chození po ulici. Promiňte off topic, a politickou agitku, ale musel jsem si někde ulevit.

https://www.databazeknih.cz/knihy/kokot ... avit-23269
http://tydlitatova.blog.tyden.cz/clanky ... okotu.html
> Šlágr TV mě taky hlava nebere,
Treba vykuknut zo svojej bubline a realisticky zhodnotit obcanov s ktorymi zijes v jednom state
Ich (ne)vkus. Na Slovensku sa NAJVIAC zo vsetkych zanrov predavaju prave sracky co idu na Slager TV (nieco podobne mame totiz aj my, neviem presne ako sa to vola ale 2 hlavne eminencie v tomto prude u nas su Martin Jakubec a Otto Weiter), a verim ze u vas to bude podobne... Zial to je realita ..
> Tímto je řečeno naprosto vše. Proto máme vládu jakou máme, prezidenta jakého máme.
Ano. Presne. Ja uz som davno vytriezvel z viery v ludi. Ludia su povacsine jebnute tupe stado. Som strasne vdacny za tych par rozumnych ludi co poznam (aj tu na ezone, aj v nazivo), co maju rozhlad, kozmopolitne myslenie, chapu veci v sirsich suvislostiach a nedaju sa oblbovat hoaxami a fake news, dokazu si spravit svoj nazor na zaklade faktov .. zial, to su len vinimky ktore si drzim vo svojej bubline, drviva vacsina priemernych ludi (minalne v SK, CZ - ale som nachylny verit ze tak je to vsade na svete) je proste tupe konzumne stado (praca - krcma, ponadavat na vladu - vecer telka spravy,ponadavat na zly svet, potom nejaky stupidny serial alebo reality show, pomedzi to zavidiet susedovi nove auto, lepsiu pracu, suche z nosa, a tak stale dokola) ...
Treba vykuknut zo svojej bubline a realisticky zhodnotit obcanov s ktorymi zijes v jednom state

> Tímto je řečeno naprosto vše. Proto máme vládu jakou máme, prezidenta jakého máme.
Ano. Presne. Ja uz som davno vytriezvel z viery v ludi. Ludia su povacsine jebnute tupe stado. Som strasne vdacny za tych par rozumnych ludi co poznam (aj tu na ezone, aj v nazivo), co maju rozhlad, kozmopolitne myslenie, chapu veci v sirsich suvislostiach a nedaju sa oblbovat hoaxami a fake news, dokazu si spravit svoj nazor na zaklade faktov .. zial, to su len vinimky ktore si drzim vo svojej bubline, drviva vacsina priemernych ludi (minalne v SK, CZ - ale som nachylny verit ze tak je to vsade na svete) je proste tupe konzumne stado (praca - krcma, ponadavat na vladu - vecer telka spravy,ponadavat na zly svet, potom nejaky stupidny serial alebo reality show, pomedzi to zavidiet susedovi nove auto, lepsiu pracu, suche z nosa, a tak stale dokola) ...
nechcem moralizovat, hlavne ani neviem, ako to u Vas je. u nas dane z prijmu fyzickych odob idu do samosprav a vyssich uzemnych celkov a rozdeluju sa samozrejme podla trvaleho bydliska. cize ak niekto byva u nas v hlavnom meste bez trvaleho pobytu, tak samozrejme vyuziva a zatazuje komunikacie, parkovacie miesta a podobne, ale mesto ani kraj z neho nema nic, dane z jeho prijmu idu do miesta jeho trvaleho bydliska. v tomto duch sa mi zda akekolvek zvyhodnovanie ludi s trvalym bydliskom spravneGreyhound90 píše: ↑05 čer 2018 20:41...Já neb nemám trvalý pobyt v Praze mám smůlu. Parkovací kartu nemám nárok získat, přestože tu jsem 18 let...

bohuzel v praxi je to slozitejsi trochu a vlastne takovej zacarovanej kruh. ono je tezke se prihlasit k trvalemu pobytu v praze, nebo i v jinem obvodu (to je stejny pripad s parkovacimi kartami), kdyz bydlis jen v pronajatem prostoru. takze to nemusi byt o tom, ze on by nechtel, ale proste nemuze...
tomu tiez rozumiem.
s tymto ovsem hudobni prostituti asi problemy nemaju
s tymto ovsem hudobni prostituti asi problemy nemaju

Greyhound, biscuit: trvale bydliste si muzes dat kam chces i v najmu, staci na urade ukazat najemni smlouvu a je to. V podstate ani nepotrebujes souhlas najemce, ten to ale muze kdyztak napadnout ex -post, protoze mu prijde oznameni, ze si nekdo prihlasil bydliste na jeho nemovitost. takze je samozrejme lepsi se s nim dohodnout predem. Ted jsem to zrovna resil se svymi najemniky. Nerikam, ze zony a jine veci jsou idelani, ale netreba si to jeste ztezovat:)
ja uplne nevim jak to je, protoze nastesti bydlim ve svym
ale vim, ze kamarad mel problem po prestehovani se na letnou (z modran). bydlel tam vlastne na trech mistech a vsude mel problem. ale treba delal neco spatne
nevim, jak to ma gh.
rastis: prostituti s tim mozna problem nemaji, ale prostitutky jo. ty se casto stehujou

rastis: prostituti s tim mozna problem nemaji, ale prostitutky jo. ty se casto stehujou

Myslim ze je to stejny jako u socialnich pracovnic na E55 - hudebni prostitut hraje jen za penize, zatimco pravy muzikant jen z ciste lasky k hudbe 
Naposledy upravil(a) ZFarkas dne 06 čer 2018 12:26, celkem upraveno 1 x.
cize... umenim by sa nemalo zivit ? ak umenie ale vygeneruje zisk, komu by mal ist ? predajcovi, vysielatelovi, odborovemu zvazu, statu... len nie umelcovi - to by bola prostitucia 

Proc by nemelo? Akorat kdyz to delas za penize tak jsi prostitut
Jedno zda v te socialni oblasti nebo hudebni 

no vsak to pisem - ak chcem byt umelec a robim umenie a podari sa na tom umeni vygenerovat zisk, tak ak si z neho nieco zoberiem, som prostitut. takto vnimam to, co si napisal... a este sa k tomu spytam, ze ak necham ten vygenerovany zisk vsetkym okolo, len nie sebe, sice nebudem prostitut, ale nebudem uz potom debil ?