Ja sa vyjadrím k tvojej analýze ale teraz musím vymeniť nejaký čuráčik zamurovany lebo mi vytápa pivnicu a použijem konopné vlákna na izoláciu miesto teflonu .

Toto nieje pravda , keď tak v nejakom rozdieli len na úrovni dúfania, že syntetické farby sú lepšie. Proste tie problémy pri manipulácii sú naozaj otrasné pri syntetike. prakticky na konci dňa všetko čo si použil na syntetiku vyhodíš. kýbliky na miešanie valčeky štetky ,.. nedá sa to poriadne umyť , musel by si to nehať namočené v riedidle a čuchať výpary. Nestojí to za to sa s tým babrať v tejto dobe. Používam Akryl aj na radiatorové rúry a pod.akrylove farby su makke a na mnohe povrchy vyslovene nevhodne. Na drevo a papier OK, ale inac nic.
Toto som počul pri farbách ohľadom priľnavosti ..neviem ako to platí pri mazivách. Na bicykel dávam čokoľvek aj tak to ostriekam raz za čas tryskou na pumpe.... ked použiješ syntetiku tak už nemôžeš naspäť použit organické .
platí to obecne o všetkých "očistených" veciach .. rafinovaný cukor , ktorý odoberá z tela minerály kazí zuby viac, Destilovaná voda..tiež nieje vhodná na pitie lebo ti odoberá z tela .., podobne aj alkohol ... najlepšie proti opici je piť minerálky.čistejšie znamená "hladnejšie