Klasické piano-čím mazat

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
jammix

Re: Klasické piano-čím mazat

Příspěvek od jammix »

Ty si koleduješ aby ti Sanchez povedal svoj názor 8)
Ja sa vyjadrím k tvojej analýze ale teraz musím vymeniť nejaký čuráčik zamurovany lebo mi vytápa pivnicu a použijem konopné vlákna na izoláciu miesto teflonu . :wink:

jammix

Příspěvek od jammix »

Mne je jasné, že akryl nieje žiadna prírodná výhra ale menšie svinstvo chemické. Keď je farba miešateľná s vodou tak až tak vzdialená od prírody nemôže byť. Nakoniec Ropa je tiež len bordel v zemi. Ide o to čo vznikne destiláciou a daľšiou úpravou.
akrylove farby su makke a na mnohe povrchy vyslovene nevhodne. Na drevo a papier OK, ale inac nic.
Toto nieje pravda , keď tak v nejakom rozdieli len na úrovni dúfania, že syntetické farby sú lepšie. Proste tie problémy pri manipulácii sú naozaj otrasné pri syntetike. prakticky na konci dňa všetko čo si použil na syntetiku vyhodíš. kýbliky na miešanie valčeky štetky ,.. nedá sa to poriadne umyť , musel by si to nehať namočené v riedidle a čuchať výpary. Nestojí to za to sa s tým babrať v tejto dobe. Používam Akryl aj na radiatorové rúry a pod.

Konšpirácia nejaká určite v ropnom priemysle je. Od kedy Henry Ford buchol kladivom po blatníku z konopy , prišli sme o najužitočnejšiu rastlinu.

Pri rafinérii ropy sa na rôznych úrovniach získavajú rôzne produkty a ropné spoločnosti chcú
všetko predať. Tak možno len bádali ako využiť nejaký druhotný odpad kde im 50% vyjde že vieme urobiť farby riediteľné riedidlom a 50% riediteľné vodou .. to len taký uhol pohľadu.. nechce sa mi bádať hlboko. :roll:
... ked použiješ syntetiku tak už nemôžeš naspäť použit organické .
Toto som počul pri farbách ohľadom priľnavosti ..neviem ako to platí pri mazivách. Na bicykel dávam čokoľvek aj tak to ostriekam raz za čas tryskou na pumpe.
čistejšie znamená "hladnejšie
platí to obecne o všetkých "očistených" veciach .. rafinovaný cukor , ktorý odoberá z tela minerály kazí zuby viac, Destilovaná voda..tiež nieje vhodná na pitie lebo ti odoberá z tela .., podobne aj alkohol ... najlepšie proti opici je piť minerálky.
A zrejme aj to plastové oblečenie má kôli tomu tendenciu priťahovať náboj elektrický , .. preto iskry .. a baktérie ..preto smrdia ponožky zo syntetiky viac ako z prírodných materialov.

jammix

Příspěvek od jammix »

MDudas píše:
05 čer 2024 01:48
...
Klasika na drevene veci je lanovy olej (lneny olej). Ale myslim, ze dnes existuju aj vyrazne lepsie.
Však ty si tu mal celkom normálny názor.. čo som to prehliadol pre krvavé oči zo syntetiky ? :D

Odpovědět