Krásný timelaps ČR a pandrum
Re: Krásný timelaps ČR a pandrum
Ivo: hangdrum zni hezky, ale proc je to tak potichu?
Asi proto že jsem na to potichu hrál
Jsou tam i dynamická místa, kde to zní hlasitě . Ale komprimovat jsem to nechtěl ... ale jsou to zatím cvičná videa, optimalizuju postupy ... chystám celý cyklus videí o hudebních nástrojích ...
je to tak potichu, ze musim vyhulit v mixu vsechno na max, aby to bylo normalne slyset. V ten moment by mi jakykoliv jiny zvuk bezne prehravany v pocitaci utrhl usi. Byt tebou to poresim.
To je zvláštní, já to i na notebooku slyším bez problému ... (a spousta jiných), nemáš náhodou v přehrávači youtube staženou hlasitost (obvykle to tam defaultně stažené je). Ted jsem si to vyzkoušel na notebookových repro - zní to i v tichých pasážích dost hlasitě ... takže bych to tipoval že máš v okně youtube přehrávače silně staženou hlasitost (ikonka malý repráček - mrkni na to
)
Skvělá ukázka.Díkes. Já mám Hangdrum do Kontaktu od Soniccourture, ale co by jsem za to dal mít originál 
Jinak já nemám problém s hlasitostí videí na mixu master na polovinu a hraje to akorát pro poslech. Akorát jak hraje tvůj syn na Pixiněco
tak mi ten zvuk přišel přebuzenej, ale nevím jak zní originál. Koshi zvonky jsou absolutně super asi je pořídím.
Jinak já nemám problém s hlasitostí videí na mixu master na polovinu a hraje to akorát pro poslech. Akorát jak hraje tvůj syn na Pixiněco
Naposledy upravil(a) Stan dne 18 lis 2013 14:34, celkem upraveno 1 x.
hlasitost stazenou nemam. I ve srovnani s temi zvonkohrami mi to proste hraje hodne potichu.
Počkej kde hraje můj syn ? Já ho tam nevidím ? 
Já myslel že na ten Pixipan hraje tvůj syn. Sorry 
Jo pixipan nahoře jasně ! To ano , ale to bylo nahrávané na obyčejný kompakt (i zvuk). Tyhle nové videa zvuk na Schoepsy 
To je fakt zvláštní ... jak jsem psal, mně to na notebooku hraje dost silně i na slušný poslech (i v těch tichých posážích),ted jsem si to naschvál zkusilAmorph píše:hlasitost stazenou nemam. I ve srovnani s temi zvonkohrami mi to proste hraje hodne potichu.
Jen otázka na ty připravovaný videa. Budou to jen zvukové ukázky či budeš dělat také historii daného nástroje a nějaké info o jejich specifickém využití ? Teda jestli to není tajný. 
Naposledy upravil(a) Stan dne 18 lis 2013 14:49, celkem upraveno 2 x.
Čistě jak se na to hraje a jak daný nástroj zní ... učely ryze prezentační pro http://www.lecive-nastroje.czStan píše:Jen otázka na ty připravovaný videa. Budou to jen zvukové ukázky či budeš dělat také historii daného nástroje a nějaké info o jejich specifickém využití ? Teda jestli to není tajný.
Něco jako tohle ale lepší
Ty basový rezonátory jsou prima. Tak už se těším na ukázky. Mě inspirovaly zvonečky.