Kúpna zmluva
Kúpna zmluva
Chlapi, prosím vás o pomoc, idem kupovať použitý synt v ČR, potreboval by som nejaký vzor kúpnej zmluvy aby som bol aspoň trochu krytý...
Díkes...
Díkes...
- ReaktoplazmAR
Re: Kúpna zmluva
stiahni si kupno-predajnu zmluvu napr. na autá a len ju trochu prerobíš.... napr.
http://informacie.autovia.sk/auto-kupna-zmluva-25
http://informacie.autovia.sk/auto-kupna-zmluva-25
Ale no dobre no, unáhlil som sa, díky. 
myslel som, že niekto to už budete mať aplikované na hud. nástroj...

myslel som, že niekto to už budete mať aplikované na hud. nástroj...
defacto smlouva je smlouva, at je to nahravka, domluva nebo papír... je lepsi kdyz je napsana a rukou podepsana
selskym rozumem:
mela by obsahovat jmena a datum narozeni s mistem
typ smluvniho vztahu - obchod, kdo kdy s kym jak proc kde diky cemu
a nejaka ta data cas a mista prevzeti
pokud jde o velke prachy a o vztah podnikatelu, mely by tam byt nejake ty penale, ale ne zadne vydirani nebo lichva, proste kdyz se neco stahne if- when, tak bys mi mel zaplatit potencionalni usly zisk
velke podniky kde jde o zamestnavani tisicu lidi tam maji pripady valky, terorismu a dokonce i ufonu (jenom pro strycka prihodu)
je dobre na smlouvu dat znak ceske republiky a popripade ji potvrdit pravnikem, nebo dat kontakt na svedky, zastresujici organizace, lidi kteri prispivaji, maji vuli to delat, potrebu, nebo nemaji jinou moznost (nevydelecne organizace, neziskovky, asylove domy)
vse by melo byt v ramci ceske ustavy, evropskych dohod, zakladni obecne moralky a neublizovat fyzicky ani psychicky ci jinak ostatnim
jako ja rad prehanim, ale nejhorsi srazka je srazka s blbem...
...ale pokud nejde o zivot jde o studene na led zmrzle guvno
selskym rozumem:
mela by obsahovat jmena a datum narozeni s mistem
typ smluvniho vztahu - obchod, kdo kdy s kym jak proc kde diky cemu
a nejaka ta data cas a mista prevzeti
pokud jde o velke prachy a o vztah podnikatelu, mely by tam byt nejake ty penale, ale ne zadne vydirani nebo lichva, proste kdyz se neco stahne if- when, tak bys mi mel zaplatit potencionalni usly zisk
velke podniky kde jde o zamestnavani tisicu lidi tam maji pripady valky, terorismu a dokonce i ufonu (jenom pro strycka prihodu)
je dobre na smlouvu dat znak ceske republiky a popripade ji potvrdit pravnikem, nebo dat kontakt na svedky, zastresujici organizace, lidi kteri prispivaji, maji vuli to delat, potrebu, nebo nemaji jinou moznost (nevydelecne organizace, neziskovky, asylove domy)
vse by melo byt v ramci ceske ustavy, evropskych dohod, zakladni obecne moralky a neublizovat fyzicky ani psychicky ci jinak ostatnim
jako ja rad prehanim, ale nejhorsi srazka je srazka s blbem...
...ale pokud nejde o zivot jde o studene na led zmrzle guvno
jo a nikde neni vzor jak to ma vypadat... cist vseci umime, pocitat plus a minus taky, tak jakepak copak, jestli te chce nekdo podelat, ma nejaky problem, tak mu ho pomoz vyresit a nebo se o to nestarej 
myslim to vazne... jako zazil sem tahanice neskutecnych rozmeru kvuli 50 EUR (1250kc)

myslim to vazne... jako zazil sem tahanice neskutecnych rozmeru kvuli 50 EUR (1250kc)
jo a vite jak vznikaji obeziva? treba penize? tisknou se