Nakoupil jsem uz celkem dost alb , tracku z beatportu, juna a zjinych download store a nemuzu si pomoct ty nahravky sou kvalitou fakt hruza je to jakoby prebuzeny ten sound celej ... hlavne DnB tracky...
Nakupujete nekdo taky? jak jste spokojeni?
Sem si myslel ze kdyz za to zaplatim ze dostanu poradnou kvalitu ale ono ne...
Nevim jestli to je naschval takovim "masteringem" anebo cim....
stahnul jsem dokonce stejny tracky z dvou ruznejch download storua zni to stejne takze ty labely to tam museji davat v nejaky podivny verzy....
Kvalita nahravek na Beatportu , Juno atd...
-
- Profesionál
No presne je to jak kdy... nektere tracky jsou zvukove excelentni a neco mi pripada jak nejakej rip. Davam si na to bacha, protoze me to obcas nastve... je zajimave ze se ani to neda vybirat podle producenta ci labelu, prijde mi ze po kazde je to jiny zvuk... i kdyz jsou vyjimky...Brooklyn / juanita juarez píše:no jak kdy, vetsinou problem neni, ale nekdy je poznat, ze je to od producenta z pocitace. obcas to hraje hodne potichu a musim si to na hrani masterovat.
co si budem povidat, mel jsem i par vinylu, co staly zvukem za starou blazkovou a clovek to zjistil treba, az kdyz to slysel v klubu. je to vzdycky o labelu a konkretnich producentech. bohuzel ukazek ve vetsi kvalite se asi jentak nedockame, takze to bude porad trosku risk a zaroven bohuzel myslim, ze i trosku smula pro neznamy labely, protoze asi neni moc lidi co ma odvahu zkouset jejich zvuk. musim rict, ze na beatportu jsem se spalil jen malokrat a nikdy to nebyl vylozenej pruser. navic mam s nima velmi dobrou zkusenost pri reklamovani - nikdy nebyl problem z jejich strany a myslim, ze by nebyl ani kdybys reklamoval opravdu objektivne spatnej zvuk.
-
- Profesionál
ja si treba koupil omylem dva tracky, zjistil jsem to po zaplaceni. nestahl jsem je a napsal na support, za par hodin mi vratili kredit.Sonority píše:Nemohl bys uvest nejakou reklamaci konkretne? by me dost zajimalo, jak se da reklamovat track stahnutej z beatportu, resp. co se stalo.biscuit píše:mam s nima velmi dobrou zkusenost pri reklamovani - nikdy nebyl problem z jejich strany