Kvalitny MP3 maker
Kvalitny MP3 maker
Neviete o nejakom naozaj kvalitnom (najlepsie) free MP3 vyrabaci? Takom, co dokaze vyrobit MP3, ktora aj pri kvalite 128 hra pekne a daju sa k nej doplnit vsetky informacie (vratane autora hudby a textu). Ked to dokaze iTunes s AAC v kvalite 128, snad by to mohol dokazat aj nejaky MP3 vyrabac... Diky...
Re: Kvalitny MP3 maker
Myslim ze lame porad vede. Jestli chces lepsi kvalitu pri nizsim bitrate, tak pouzij ogg vorbis.
z coho chces vyrabat? z cd? z vlastnych wavov?
jo z vlastnych wavov pre svoj web... aby sa to dalo stiahnut v pocuvatelnej kvalite 128
vsak a wavelab mas v podpise... ten pouziva lame a vcelku v pohode... takisto vie ID3 (to je ten zaznam nazvu, autora atd)
ja bych teda sel na vic, nez na 128 kbps, to je takova hranice, kdy je ta komprese uz dost slyset...ale pokud to chces schvalne, abys lidem nedaval dobrou kvalitu a donutil je si neco koupit, tak proc ne
jinak bych doporucoval tak 256 kbps, to je celkem poslouchatelne...

dano .. co ti brani v dnesnej dobe davat na web 192 alebo 256 ? ja teda na MP3 pouzivam cely zivot APS a nevidim ziadny dovot to menit ..
musim zistit ci mi tych 192 prehra flash player ktory mam na webe... to APS je aky soft?
aps = vbr ?dano píše:musim zistit ci mi tych 192 prehra flash player ktory mam na webe... to APS je aky soft?
dano : flash playeru musi byt uplne jedno jaky datovy tok tam bude .. ten musi prehrat aj 320kbps ..
APS = Audioactive Production Studio
APS = Audioactive Production Studio
flash playeru jo, ale ty aplikaci v nem to byt jedno nemusi ;]
kermitak : potom sa treba poobzerat po inej aplikacii , ak ma limit len na 128k .. 
BTW : nemyslel som flash player , ale danov flash player na webe
BTW2 : a nezajebavaj sa tu na ezone , ked ti na irc vypisujem romany ..

BTW : nemyslel som flash player , ale danov flash player na webe

BTW2 : a nezajebavaj sa tu na ezone , ked ti na irc vypisujem romany ..
v tychto dnoch zistujem, ze velmi kvalitne mp3 dokaze robit iTunes... to len na doplnenie temy