Legalizujte své cracky - pouze v lednu
-
myslím že je to pekna blbost ...myslim ze je to pouze mark.tah .....ambivalence píše:Tak to som mohol počka? s kúpou SX3 ešte dva mesiace a mohol som ušetri? 6 litrov. Len by ma zaujímalo, ako taký sľub vernosti vyzerá. Či je pri tom aj farár.
sinizit cenu na minimum aby prodal vice kusů ....... ta reklama mi prijde legracni

-
Synth, je jasné, že je to marketingový ?ah, prichádzajú nové produkty, starých sa treba zbavi? a ceny tiež padajú. Ľudia, ktorí nakupujú v Januári, najviac ušetria. Tak je to v každom obchode. A je predsa vec svedomia každého, či bude používa? software originálny, alebo pirátsky. Toho, kto na to nemá, tlačí svedomie menej.
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85
myslím si že :onehalph píše:synth: ze vzdycky nejvic chteji delat ruzne ankety, co kdo pouziva, lidi, co asi jedou i na nelegalnim systemu - i kdyby Ti za to davali penize - proste warez forever, ze?
Mam kamosa, ten to tak ma, ale kolo za 40k CZK si koupi bez mrknuti oka
clověk dává dohromady nějaký setup a říká si ...no mám kolem 50t. -koupím si nějaký synth...+ PC+ ZK a soft? mmm toho se tu válí tuna na co budu dávat 24t nebo po slevě 12t za SX? no napíšu ....... a on mi pošle za litr cédo plný toho softu

a tak to zůstane

2Pytkin:
no zase takhle jsem to nemyslel
legrace - ale na Atari nebylo VST....takhle jsem to myslel. Do určité hranice prostě není mezi VST a SX rozdíl v možnostech - akurát se trochu liší způsob práce
Ale pohoda, já si nestěžuju. Samozřejmě se takhle ale připravuju občas o možnosti reakcí na dotazy, protože danou verzi nemám doma, tudíž bych se mohl pohybovat pouze v dohadech...no ale zase tu je plno jiných 
P.

P.
Ako vidim, Dendy je na tomto fore citovanejsi ako Murphy
Ja som sa rozhodol pre cestu postupnej legalizacie toho, co skutocne potrebujem. Zacinam SE3, neskor SL, SX nikdy nevyuzijem. No a potom nejake tie VSTi a VST, bud okresane, alebo vo vypredaji kupene (vidim obcas aj za 2000Sk). V spojeni s HW syntmi sa tak bude dat prezit. Obcas sa mi totiz podari zarobit tym nejaka ta koruna a to uz o teste nemozem naozaj hovorit

Ja som sa rozhodol pre cestu postupnej legalizacie toho, co skutocne potrebujem. Zacinam SE3, neskor SL, SX nikdy nevyuzijem. No a potom nejake tie VSTi a VST, bud okresane, alebo vo vypredaji kupene (vidim obcas aj za 2000Sk). V spojeni s HW syntmi sa tak bude dat prezit. Obcas sa mi totiz podari zarobit tym nejaka ta koruna a to uz o teste nemozem naozaj hovorit

Otazku, ci aj na Slovensku nechce Sunteq spravit akciu ako v Cechach Disk som im napisal a dostal som takuto odpoved od majitela firmy:
My sme mali uz niekolkokrat amnestie na nelegalny softver. Fakt je, ze poslednykrat asi v r. 2002. Vzdy bola odozva minimalna. Ti, ktori pouzivali nelegalny softver by si ho nekupili ani za 5 SK ("z principu") a ti co chcu robit a prinasa im to aj nejaky profit, vedia, ze par tisic je ten softver hodny a ked chcu oni peniaze za svoje tracky tak musia zaplatit aj programatorom za ich kod. Skor sa priklaname k nejakej podpore kapiel a studii, ktore zacinaju a este nemaju dost penazi na nakup technologie. Neznamena to ale, ze ked k nam niekto zavola a povie, ze ma kapelu a chcel by si nieco kupit, tak ze dostane automaticky zlavu 50%. Ak chce, nech pride, "predvedie sa" a my vzdy najdeme riesenie ak pomoct niekomu, kto si to zasluzi a o pomoc stoji. Aj my sme zacinali ...
My sme mali uz niekolkokrat amnestie na nelegalny softver. Fakt je, ze poslednykrat asi v r. 2002. Vzdy bola odozva minimalna. Ti, ktori pouzivali nelegalny softver by si ho nekupili ani za 5 SK ("z principu") a ti co chcu robit a prinasa im to aj nejaky profit, vedia, ze par tisic je ten softver hodny a ked chcu oni peniaze za svoje tracky tak musia zaplatit aj programatorom za ich kod. Skor sa priklaname k nejakej podpore kapiel a studii, ktore zacinaju a este nemaju dost penazi na nakup technologie. Neznamena to ale, ze ked k nam niekto zavola a povie, ze ma kapelu a chcel by si nieco kupit, tak ze dostane automaticky zlavu 50%. Ak chce, nech pride, "predvedie sa" a my vzdy najdeme riesenie ak pomoct niekomu, kto si to zasluzi a o pomoc stoji. Aj my sme zacinali ...