Solarfall píše:najlepsi na tej pesnicke je ten sampel abby
jj asi tak

celkem souhlasim, je to tak nahustene, az mi to malinko pumpuje v usich a je mi to az trochu neprijemne, kdyz to posloucham dyl. Netroufam si rict, ze by ten zvuk byl v necem konkretne spatny, ale urcite neni prijemny.Na mě tak trochu jako limiterová mánie .-))
To je přesně řečeno ... tak to cejtím takyAmorph píše: Netroufam si rict, ze by ten zvuk byl v necem konkretne spatny, ale urcite neni prijemny.
Mě hodně vadí strings ... je to jak přes kopírák z předešlých alb .Amorph píše:Hudebne imho zadny zazrak, ale tragedie taky ne. Ma pro me svoje svetle i temnejsi momenty. Co mi ale fakt dost vadi, kdyz to posloucham jako album v kuse, tak temer vsechny skladby jsou takrka totozne, jak pres kopirak. Tezko rict nakolik je to dane tim nahustenym zvukem. Opravdu dost jich zacina stejnym akordem a melodicka struktura se take temer nelisi. I pres to nektere kousky me tak jako nostalgicky potesily.
uplne s tebou suhlasim... ak to porovnam s podla mna najlepsie zaranzovanou pop skladbou v histori FROZEN tak je to ako 4ta cenova.Solarfall píše:som si vypocul ten jej novy singel .... a je to v kategorii alcazar.... veeelmi lacne.. keby som to nevedel tak tam madonnu ani nespoznam. znie to jak milion dance kapiel...
najlepsi na tej pesnicke je ten sampel abby
nevies nahodou kto to aranzoval? bo ta hra so zvukmi je uplny vrchol. ked som to pocul prvy krat, tak som sa posral. je to naozaj jedina skladba v pope, ktora ma dostala uplne...Solarfall píše:Frozen je vec kvoli ktorej som si zacal vazit Madonnu... a sranda je ze sa kvoli tomu tracku sudi
klikni si www.madonna.com a hned to zacne hrat...biscuit píše:hele o co prichazim, kdyz si neposlechnu jeji album? je tam neco co se musi slyset?
ja nejak nemam chut protoze ten singl je pro me velkej sh*t. a o klipu ani nemluvim, to co tam madonna predvadi je minimalne trapny a podle me uz na rucnik. jako neupiram ji, ze ma na svuj vek hezky telo (jestli to neni kompjutr retus), ale uz by mohla mit trochu rozumu. nechapu, ze ji tohle bastite...
...jenom muj nazor
Patrick Leonard a Craig Armstrongdano píše:nevies nahodou kto to aranzoval? bo ta hra so zvukmi je uplny vrchol. ked som to pocul prvy krat, tak som sa posral. je to naozaj jedina skladba v pope, ktora ma dostala uplne...Solarfall píše:Frozen je vec kvoli ktorej som si zacal vazit Madonnu... a sranda je ze sa kvoli tomu tracku sudi ;)
dik,Kermitak píše:Patrick Leonard a Craig Armstrong