Making Prodigy's "Smack My Bitch Up" in Ableton
-
- Profesionál
Re: Making Prodigy's "Smack My Bitch Up" in Ableton
skvele !
k tomu sa neda ani nic ine povedat..

uplne paradne ... ale nieco podobne som uz videl aj ked to bolo spravene viac humorne (nie v konkretnom softe ale viac tak graficky to bolo spravene, akoze typek strihal loopy noznicami a tak) ...
ale inak nechapem ze na to niekto prisiel, ze sa proste nasiel niekto kto vsetky tie loopy identifikoval a dosiel na to ako to pozliepat dokopy.. najviac sa cudujem tomu loopu z Rage against the machine - to bolo fakt ze dost pokrutene na to aby sa to dalo identifikovat len tak.. az by som povedal ze ten "navod" nechal niekde presiahnut sam Liam
ale inak nechapem ze na to niekto prisiel, ze sa proste nasiel niekto kto vsetky tie loopy identifikoval a dosiel na to ako to pozliepat dokopy.. najviac sa cudujem tomu loopu z Rage against the machine - to bolo fakt ze dost pokrutene na to aby sa to dalo identifikovat len tak.. az by som povedal ze ten "navod" nechal niekde presiahnut sam Liam

Ty brdo...
Ale verte ci nie, takto to robim aj ja
)
Ale verte ci nie, takto to robim aj ja

jasne ono takto sa to totiz ROBI v breakbeate
to je jeden zo stylov ktory by bez samplingu nemohol existovat, on na tom stoji a pada .. mna ani tak nefascinuje to ze SMBU je zlepene z vysamplovanych pasazi z inych skladieb ako skorej to, ako ich niekto mohol vsetky takto identifikovat
ak to nebol sam liam kto to pustil von tak potom musi mat niekto k*rv* velky prehlad v roznych hudobnych zanroch 
inak ked to tak vezmem ja tiez dost robim s loopami a ich strihanim a efektovanim - s tym rozdielom ze si tie loopy vyrabam najprv sam
)

inak ked to tak vezmem ja tiez dost robim s loopami a ich strihanim a efektovanim - s tym rozdielom ze si tie loopy vyrabam najprv sam

Dendy... ale vies ake je to pre mna?
"zadostucinenie"
sak ja som bol doteraz v tom ze je to "neprofesionalne" a ze prave prodigy to robili vsetko origo, a nakoniec Brooklyn tu bachne hento... sak to je bomba 

jaasneee
) sak a co je na tom neprofesionalneho ?? to neni len tak najst vhodne loopy, zladit ich, zefektovat a dat dokopy a vytvorit z toho zmysluplnu vec ktora bude zniet celistvo a pokial neni clovek vyslovene od fachu a nepozna konkretne tracky tak to ani nespozna ... ono to JE velke umenie... sampling nieje vobec nic jednoducheho, ked sa ma robit poriadne ...

to snad neni mozny
)) dost dobry !

Je to fakt bomba!Něvěděl jsem,že se dá hudba dělat i až takhle skoro jen ze samplů.
Na ty samply už jsem kdysi narazil.
http://www.theprodigy.info/samples/
Na ty samply už jsem kdysi narazil.
http://www.theprodigy.info/samples/
- MonkeyFighter
myslis tohle?:)dendy píše:uplne paradne ... ale nieco podobne som uz videl aj ked to bolo spravene viac humorne (nie v konkretnom softe ale viac tak graficky to bolo spravene, akoze typek strihal loopy noznicami a tak) ...
jinak si myslim ze na to prisli lidi po ruznu jenom nevim jak se ty informace sesly ale sampluje mraky lidi a treba u tech RATM si dokazu zive predstavit jak je nekdo samploval hral si s nima a najednou cumi ze ma prodigy:)
ja prodigy miloval a pak postupne zavrh, protoze se z nich stalo neco, co me nejen ze prestalo bavit, ale zacalo i stvat.
ted kdyz vidim rozklicovanou tu praci, tak zpetne smekam a liamovi respekt.. ale toho tajtrdlika keitha stejne nevydejchavam

ted kdyz vidim rozklicovanou tu praci, tak zpetne smekam a liamovi respekt.. ale toho tajtrdlika keitha stejne nevydejchavam

Awesome video
Dendy: ja bych to zas tak nezral s tema zdrojema, ...v dobe internetu. Vem si treba tohle http://www.whosampled.com/sample/view/7 ... nky%20Man/ a takovych stranek se najde vic

Dendy: ja bych to zas tak nezral s tema zdrojema, ...v dobe internetu. Vem si treba tohle http://www.whosampled.com/sample/view/7 ... nky%20Man/ a takovych stranek se najde vic