Dnes sa na Vas obraciam trochu s netradicnym a tak trochu aj trufalym dotazom. Je adresovany predovsetkym aktivnym zvukarom a mistrom zvuku, zijucich v Prahe. Povodne som sa na to chcel vybodnut, vravim si, ze je to sialene a trosku opovazlive, ale ako sa hovori - "kto neskusi, nema-nevie, resp. odvaznym patri svet". Takze verim, ze sa nikto neurazi.
K veci....
Rad by som sa priucil, ziskal skusenosti od zvukarov, ktori aktivne zvucia napriklad koncerty v kluboch, alebo ine podujatia. Neocakavam, ze mi prezradite celozivotne know-how a vsetky vychytavky, ale rad by som pochytil zaklady. Nieco uz ovladam zo studia, venoval som sa isty cas mixovaniu, ale len v studiu. Som gitarista, takze nieco som pasivne odkukal z podii. Mam elektotechnicku skolu, takze mozog na pochopenie by tam bol, a ako maturitnu pracu som robil tutorial na FL studio, takze zakladne principy rozumiem - ale rad by som to cele zazil zo zakulisia, prave pri zvukarovi. Bolo by napomocny aj jeden vecer. Chcem to preto, lebo v buducnosti by som sa rad, sam niecomu takemu venoval.
Viem, ze existuju kurzy, ale tie si momentalne nemozem dovolit. Zas na druhej strane chapem, ze nic nie je zadarmo a tak aspon ako vymenu mozem poskytnut vyucbu kytary, alebo cokolvek suvisiace s kytarou
Este raz sory za trufalost a dakujem