Byly to silene dva dny, vsechno slo vyzkouset, otestovat, ikdyz ne v moc dobrych podminkach.....kazdopadne veci tam bylo k videni vice nez moc...nejvic sem si uzil testovani Vertigo VSC-2, Pendulum OCL-2, Bricasti M7:-)....byl to mazec....
Naposledy upravil(a) monoque dne 27 bře 2010 14:43, celkem upraveno 1 x.
Tak dalsi fotky budou az zitra:-( nicmene porad se z toho nemuzu vzpamatovat...predstavte si, ze vsechno co jste kdy chteli vyzkouset bylo na jedny hromade:-) od vertigo, stacilo ujit par kroku a mohli jste vyzkouset vse od crane song, tubetech, avalon, manley, ssl,spl, pendulum,api, thermionic,gyraf atd. a kdyz uz ste tim byli znudeni, zasli jste si zahrat na moog theremin nebo Taurus 3,Radical tech. Accelerator(prototyp,ale bude to dle meho dost revolucni koncept syntaku) nebo spectralis, novinku od Elektron Octatrack(samozrejme i monomachine,machine drum) a kdyz uz ani to nezabralo, tak zajit na show Henriho Li nebo Paul Reed Smithse..a ja nevim co jeste....no proste za tech 48h na nohach to stalo:-) vsem audio pomatencum doporucuji pristi rocnik.....navic...frankfurt je desne zvlastni mesto...straslive klidne, lidi uzasni....no asi vypadam, ze se mi tam libilo...a taky, ze jo:-)
monoque píše:no proste za tech 48h na nohach to stalo:-) vsem audio pomatencum doporucuji pristi rocnik.....navic...frankfurt je desne zvlastni mesto...straslive klidne, lidi uzasni....no asi vypadam ze se mi tam libilo...a taky, ze jo:-)
Na Musikmesse jsem byl už v r.1996. Kdo nezažije neuvěří. Je to ale opravdu jen pro tvrdé nátury a nadšence.
Nejvíc dostávaj zabrat ramena na kterých vám přibývají v taškách kila prospektů
monoque píše:no proste za tech 48h na nohach to stalo:-) vsem audio pomatencum doporucuji pristi rocnik.....navic...frankfurt je desne zvlastni mesto...straslive klidne, lidi uzasni....no asi vypadam ze se mi tam libilo...a taky, ze jo:-)
Na Musikmesse jsem byl už v r.1996. Kdo nezažije neuvěří. Je to ale opravdu jen pro tvrdé nátury a nadšence.
Nejvíc dostávaj zabrat ramena na kterých vám přibývají v taškách kila prospektů
jj ze srandy sem to vazil...7kg letaku:-) no neslo to nevzit:-)..dve tasky s napisem "frankfurth" a asi 50km v nohach:-)aspon nemusim na zachode cist, vlastu:-)))))