EXCOM píše:ivo : to predsa ale nemozes po nikom chciet.. aj to prihlasenie je sem dobrovolne a ked to takto je tak aj dobrovolne moze a nemusi poskytnut udaje..
Není to tak obecně, na spoustě míst kde se chceš (dobrovolně) přihlásit (a nemyslím tím jen internetová fora), musíš uvést požadované informace.
ivo : jasne ja rozumiem, ja s tym nemam problem tiez.. len hladim na to z globalneho hladiska a som o tom presvedceny ze 80% to nevyplni ale chce sa zucastnit diskusie... aj ked je to nezmysel lebo casom vseci zainteresovany sa aj tak poznaju a je to principialne jedno..
fova: AcidPunk? Veď ten typek rozhodne anonym nie je. Dokonca je to jediný Čehúň, ktorý prišiel naposledy k Hubertovi do BA - chválihodný počin. Ale aby si sa ľahšie zorientoval:
EXCOM píše:ivo : to predsa ale nemozes po nikom chciet.. aj to prihlasenie je sem dobrovolne a ked to takto je tak aj dobrovolne moze a nemusi poskytnut udaje..
On moze on je milionar
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
dano píše:fova: AcidPunk? Veď ten typek rozhodne anonym nie je. Dokonca je to jediný Čehúň, ktorý prišiel naposledy k Hubertovi do BA - chválihodný počin. Ale aby si sa ľahšie zorientoval:
Mno.. vim, ze vy to berete jinak ale ja cech nejsem, staci se na me podivat ))
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
dano píše:fova: AcidPunk? Veď ten typek rozhodne anonym nie je. Dokonca je to jediný Čehúň, ktorý prišiel naposledy k Hubertovi do BA - chválihodný počin. Ale aby si sa ľahšie zorientoval:
No prosím, ted už je mi o 10% méně protivný když tu má aspoň foto
Ivo : je to mily, slusny, skromny chalan a ak si niekto vsimol, tak od tohoto stretka tu uz nemame fenomen spamu ACID PUNK
stretka su nutne aby sa ludia ukludnili...
O te fotce vim, ale krome obliceje jsem se nic noveho nedozvedel.
Myslim to obecne. Je tu dost uzivatelu, o kterych vubec nic nevis. Nedali zadny odkaz na web a jsou docela skoupi na informace o sobe. Nekteri z nich sem prispivaji nekolik let.
Rad neco vim o lidech, s kterymi diskutuji, ale je to samozrejme kazdeho vec.
kromě těch zmiňovaných témat, tu bylo i jedno s fotografiemi uživatelů ezone (docela by mě zajímal odkaz na něj. nevim už název)...já jí tam nedal, ale jenom proto, že žádnou dobrou nemám...nerad se fotim když mám kocovinu a tu mám pořád, takže nejspíš nikdy žádnou dobrou fotku mít ani nebudu