Na externom disku mi pribudli dva zvlastne subory

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Na externom disku mi pribudli dva zvlastne subory

Příspěvek od dano » 18 led 2008 10:23

Netusite nahodou, preco sa mi na mojom externom HD vytvorili nasledujuce dva subory? Su to tie dva dlhe a nezmyselne nazvy. Pridavam aj obsah jedneho z nich:

toto sa zobrazuje ked otvorim disk:
http://213.215.107.72/fotoalbumy/060/34 ... bd6c81.png

toto sa zobrazi po kliknuti na jeden zo suborov:
http://213.215.107.73/fotoalbumy/060/34 ... d0fd9b.png

toto je v adresari:
http://213.215.107.74/fotoalbumy/060/34 ... f1c7a4.png

a toto je vlastnost suboru:
http://213.215.107.72/fotoalbumy/060/34 ... 7f9cb0.png

ak som spravne pochopil tak ide o nejaky update. ale preco sa to zobrazuje na externom disku? a v takejto podobe? dufam ze nie zas nejaky debilny virus...
Naposledy upravil(a) dano dne 18 led 2008 13:06, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 18 led 2008 11:40

Nic nevidim, jen obrazky s napisem azet.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 18 led 2008 12:00

tebe sa nezobrazuju obrazky print screenu?

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 18 led 2008 12:01

Mě taky ne... vidím 4 loga "azet".
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 led 2008 12:14

napodobne

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 18 led 2008 13:06

no uz som to nasukal ako linky, takze prosim pozrite prvy prispevok topicu.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 led 2008 13:19

vyrobil si linky na obrazok AZET ;)
racej napis akosa subory volaju, mozno su to len indexovacie subory z dakeho unixu, ak si mal disk pripojeny trebars na mac alebo linux

jehlar
Příspěvky: 204
Registrován: 25 úno 2005 21:17

Příspěvek od jehlar » 18 led 2008 13:20

Hele ty linky odkazují na ty samé obrázky "AZET" co jsi tam měl prve :-)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 18 led 2008 13:22

picovina nejako to blbne. sak mne sa to uplne normalne zobrazuje:)

asymetrix
Příspěvky: 76
Registrován: 13 úno 2006 13:19

Příspěvek od asymetrix » 18 led 2008 14:29

Neviem, ale prekvapilo ma, že dátum vytvorenia (Created) toho update.exe je 25. 5. 2006. Čakal by som skôr 13. 1. 2008. Každopádne by som skúsil prehnať to aspoň šiestimi antivirmi. 8)

rastis
Příspěvky: 2885
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 18 led 2008 14:29

linkovat z azetu je kokotina. to funguje iba tym, co su prihlaseni, ci registrovani alebo take nieco. vsak obrazky sa daju vycapit hockde...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 18 led 2008 14:32

ok skusim to teda napisat:)

- po otvoreni externeho disku sa medzi adresarmi zobrazia dva subory
- prvy subor ma nazov: 5b8619913d706314a12f2bef
- druhy subor ma nazov: db8af031fa06b028d9dc891a

- ked ich otvorim, v nich sa nachadza adresar "update"

- v nom sa nachadza subor " update"

- vlastnosti tento subor oznacuju ako "windows service pack setup aplikaciu"

cize zrejme to suvisi s aupdatom. ale preco je to tu? mozem to zmazat? disk nebol pripojeny k ziadnemu linuxu...

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 18 led 2008 14:44

dano: myslim že to můžeš v klidu smazat, jestli tě to sere...tuším že jde o nějaké temp adresáře co používá windows update...pokud to není ve složce Windows, ale na céčku, smaž to...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 led 2008 14:55

hej, hej... to je drek s windows update... ale myslim ze aj nejake cerviky sa v podobnych suboroch schovavali... zmazat cez shift nezaskodi

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 18 led 2008 15:35

jj, shift + delete a je po "problému"...

Zamčeno