Zdravim vsetkych, mam mensi problem. Staviam studio, resp. je to taka akusticky upravena miestnost, kde som na upravu pouzil Thermolan, material podobny ako Nobasil. Ked som to vsak zacal robit, nezohnal som si dostatocne mnozstvo informacii ako to robit, a potom to aj tak dopadlo. Problem je v tom, ze som zamuroval okna kvoli akustike, (ktora je tam teraz fpoho) a ked sa tam pracuje 3 hodiny, neda sa tam vydrzat ... problem je s vetranim. Okrem toho som zistil, (ked uz som to mal hotove - vsetko zakryte) , ze sa na ten izolacny material dava este nejaka paropriepustna folia. Aj ked pory na tych stenach su celkom dobre utesnene, nechcel som to nechat tak, lebo to mikrovlakno je dost velke svinstvo (stacilo mi ked som to staval). Takze so to komplet rozobral a cele zabalil do igelitu. Okrem toho, tieto materialy obsahuju aj nejake pojiva ktre su same o sebe dost skodlive, preto som to zabalil uplne "nafest". Bol by som velm rad, keby mi niekto poradil ako vyriesit problem s vetranim, ci tam dam predsa len jedno plastove okno, alebo by sa tam musela dat klimatizacia alebo nieco podobne. Vrazil som do toho uz aj tak dost penazi a momentalne je to stale under construction a neviem co dalej. Chcel by som to urobit poriadne. Diky moc za odpovede.
Miestnost ako vyzerala pred zacatim stavby:
Prvotne upravy:
Studio prvy krat dokoncene:
Miestnost ako vyzera teraz (vsetko davam do igelitu):