Návštěva studií v USA - Flux, Snowghost ..
Re: Návštěva studií v USA - Flux, Snowghost ..
A tak Ivo konecne poznal co znamena slovo High End. Wilson Alexandria XLF se zesilovaci VTL jsou silenost. Ja sem slysel nizsi model Alexandria se zesaky PassLab a pekne me to odfouklo. Je to zazitek. Kazdopadne snowghost je pro me asi dlouhodobe nejzajimavesi studio na svete a je tezko ho s necim srovnavat.
Naposledy upravil(a) monoque dne 13 čer 2014 17:46, celkem upraveno 2 x.
A mají tam Antelope clock
Natáčí hodně do DSD .... a o tom jsme měli velmi zajímavé diskuse ... podělím se později ...
Jeho přístup (i názor Freda Forssella) je že DSD samo o sobě zní lépe než PCM - ale jen do okamžiku než se s filem cokoli udělá (hlasitost, editing, převod) - pak už jakékoliv zvukové výhody mizí a často se stává že ty extra high frevence mohou být rušivé. Do DSD nahrává proto že to někteří high end klienti chtějí
Včera Brettu Allenovi došla veliká krabice, myslel jsem že to bude nový monitor, ale když jsem mu to pomáhal rozbalit, byly tam 2 mohutné repro kabely (za cca 100 000 USD) - říkal že mu to poslali na vyzkoušení

Jeho přístup (i názor Freda Forssella) je že DSD samo o sobě zní lépe než PCM - ale jen do okamžiku než se s filem cokoli udělá (hlasitost, editing, převod) - pak už jakékoliv zvukové výhody mizí a často se stává že ty extra high frevence mohou být rušivé. Do DSD nahrává proto že to někteří high end klienti chtějí

Včera Brettu Allenovi došla veliká krabice, myslel jsem že to bude nový monitor, ale když jsem mu to pomáhal rozbalit, byly tam 2 mohutné repro kabely (za cca 100 000 USD) - říkal že mu to poslali na vyzkoušení

Jj vim... spis bych to pojal jako oni tam neco nemaji?:-) no jo hifikum DSD nevymluvis...Letos na hi-endu v Moskve sme delali velky test formatu. A jak rikas DSD bez uprav je ok, ale DXD(kdyz uz de o ten high end:-) bylo jasne lepsi...
Naposledy upravil(a) monoque dne 13 čer 2014 17:25, celkem upraveno 2 x.
Já bych to řekl takhle - nemají tam jen to, co nechtějí nebo nepotřebují 

hele a slysel jsi i Willson Sasha/Watt vs Lipinski L-707A?
Repro kabely za 100k USD - true HiFi at its best