Zde je jedno z nich, je to do zítřka do 18:00!

http://www.ireport.cz/video/12073-exklu ... hodin.html
No, asi se dá dohledat všecko, to asi jo, ale kdo s tím má furt ztrácet čas že. Tudíž jsem tu postnul toto téma z toho důvodu, že občas se na nějakém webu objevují videa, která po nějaké době zmizí. Jsou to např. zajímavé (i hodinové) lekce mixů v různých DAW, semináře, kurzy apod. a potom třeba takovéhle perličky a já nevím co ještě..jackies píše:Co internet jednou uchvátí, už nepustíJe to jako s peklem
![]()
Takže slovo jako "dočasně" nebo "omezeně" není na místě.
Ale jinak díky, zkouknu.
To je.. Velice důležitá informace.pete ness píše:Sorry, v půlce jsem to stopnul - nuda. Ti lidi standartním způsobem prezentují svoje notorické provařeniny. Není to moc zajímavý koncert.
Zato tvoje reakce je opravdovym informacnim poklademFillippos píše:To je.. Velice důležitá informace.pete ness píše:Sorry, v půlce jsem to stopnul - nuda. Ti lidi standartním způsobem prezentují svoje notorické provařeniny. Není to moc zajímavý koncert.
Wohma píše:Zato tvoje reakce je opravdovym informacnim poklademFillippos píše:To je.. Velice důležitá informace.pete ness píše:Sorry, v půlce jsem to stopnul - nuda. Ti lidi standartním způsobem prezentují svoje notorické provařeniny. Není to moc zajímavý koncert.