NFR verzia softu (Not for Resale) - co to je?
NFR verzia softu (Not for Resale) - co to je?
Ako by mala vyzerat v praxi NFR verzia nejakeho softu? Lebo mi pisu z roznych serverov a ziadaju na recenzie NFR verziu toho mojho pluginu co som tu uz preberal. Myslim rozdiely proti plnej verzii. Su na to nejake konvencie alebo nieco?
Re: NFR verzia softu (Not for Resale) - co to je?
NFR je normalna plna verzia , akurat neni urcena na predaj .. optimalne je , ked do GUI napises : NOT FOR RESALE .. alebo nieco podobne ..
mne predali v jednej firme NFR verziu .. a bola to normalna plna verzia , akurat na krabici to bolo napisane .. a registracny kod bol taky , ze neslo updatovat a musel som to riesit .. z registracneho kodu vedeli , ze je to NFR verzia ..
mne predali v jednej firme NFR verziu .. a bola to normalna plna verzia , akurat na krabici to bolo napisane .. a registracny kod bol taky , ze neslo updatovat a musel som to riesit .. z registracneho kodu vedeli , ze je to NFR verzia ..
Vdaka Pytkin.
U nekterych vyrobcu se NFR verze chova naprosto stejne, jako plna verze, tj. jde uplne normalne updatovat. Viz Ableton Live.
Když jsem před několika lety prodával u distributora software byla NFR verze určená pro instalaci a předvádění na prodejně s plnou funkčností bez možnosti prodávat koncovým zákazníkům a používat pro jiné komerční účely - tedy jak píšou již předemnou
Ale jináč su Moravák