zaujimavy link kde si mozete vypocut rozne masinky v akci ked to tak pocuvam, so slzami v ociach a s pokorou musim uznat to, comu som sa snazil dlhsiu dobu z domu unikat: HW je HW!
Pytkin píše:dano : no jo .. dnes uz ale ten HW nema to caro , co mal kedysi ..
mas pravdu, no mna v poslednej dobe zase zacal ten HW dost chytat... ale nie tieto dnesne novinky, ale niektore starsie veci, ktore sa daju kupit za babku a su pritom super (trinity rack, fs1r...)
Sranda ked si niekto ku skladbam vypisuje "tuto som urobil s pomocou Novy a Lexiconu" ... to akoze co ... mam sa z toho pocikat alebo co ? Este by ma zaujimalo na akej uzasnej grafickej karte to robil a ci mal slipy od Versaceho alebo vonavku od Bossa ...
Myslel som ze uz ludia s takymito detinskymi tahmi ani neexistuju ...
... da sa to pochopit, ak je typek firemnym hracom tej danej znacky, ze si napise ze pouziva npr. Yamaha a potom mu tam este hra mrte zvukov z inych nastrojov, ktore ale neuverejni... tiez by som si nenapisal na com som to robil, pokial by mi za to nezaplatili
Solarfall píše:ja si pamatam na LPcky z 80tych rokov kde bolo casto napisane na com sa to robilo.. taky elan alebo banket tam mali vzdy cely zoznam nastrojov
keby len Elan... ale aj take Mezzoforte aj ked myslim oni vypisovali hlavne klavesy...
a aj DANIEL FORRÓ to vzdy pisal... ze Yamaha MU50...