Momentálně se vyskytuju v Irsku. Návrh jsem dělal ve SketchUp. RFZ mi to nevyplivlo ale strávil jsem dost času s úhlama. Zkoušel jsem osvědčené úhly ale ty jsou pro velké místnosti. Největší problém jsem měl s odrazem u první stěny stále mi to šlo přímo na mě. Teď se to odráží na zadní stěnu tak jak má. Směr toho úhlu vyjadřuje ta nejkratší strana (na stranách) RFZ. Jinak do SketchUp existuje plugin na reflexe, ale to jsem zjistil až po dokončení

. Podlahu jsem dnes dodělal a udělal jsem si kalibraci REW a zítra budu dělat první měření aby jsem měl s čím porovnávat. Teď je z toho skvělá echo chamber
Základ podlahy je beton na ní jsem hodil 5mm silnou pěnovou podložku a podlaha je 12mm silná. Nastal mi ale malý problém se stropem jelikož je ze sádrokartonu a do něj nic těžšího nepověsím takže předělám vršek konstrukce jelikož počítám se zavěšením absorberu ve tvaru přední části takže bude dost těžký. Hodím nahoru malou konstrukci

Stropy jsou 255 takže použiju 2-3 trámy 50 x 100 mm (na výšku) a na něj příjde zavěsit veklý absorber čímž si ten strop ¨zvýším¨. Zítra se na to vrhnu ve SketchUp.