objednavka u thomanna... praha
-
- Profesionál
objednavka u thomanna... praha
neco bych rad objednal, asi 6-kilogramovou vec. pridate se nekdo?
Re: objednavka u thomanna... praha
ja bych se pridal, ale v prodeji to bude az od unora 

no jestli to budou mit uz na konci ledna, tak mam cestu kolem thomanna poslední víkend v lednu 2010.biscuit píše:ja bych se pridal, ale v prodeji to bude az od unora
Tak se pak pres meila domluvime
vlado, melo by to bejt v prodeji oficialne az od 1.2. 
lukasi, kdy to budes prosim objednavat? zjistil jsem, ze jsem v patek zarazil svejm sluchatkum na hrani predposledni hrebicek a levy ucho uz visi jen na vlasku, takze zvazuju nova.. ale moc nevim, do jakejch jit
(zenska hadr)

lukasi, kdy to budes prosim objednavat? zjistil jsem, ze jsem v patek zarazil svejm sluchatkum na hrani predposledni hrebicek a levy ucho uz visi jen na vlasku, takze zvazuju nova.. ale moc nevim, do jakejch jit

-
- Profesionál
no zatim vyckavam, jestli se nekdo prida, ale chtel bych do konce pristiho tydne.biscuit píše:vlado, melo by to bejt v prodeji oficialne az od 1.2.
lukasi, kdy to budes prosim objednavat? zjistil jsem, ze jsem v patek zarazil svejm sluchatkum na hrani predposledni hrebicek a levy ucho uz visi jen na vlasku, takze zvazuju nova.. ale moc nevim, do jakejch jit(zenska hadr)
(jinak sluchatka na djing pouzivam jedine sennh hd25, ty snad ne? :] a ty jsou nerozbitny.)
b/jj: no sennheiser mam moc rad, o tehle konkretne jsem uz i premejslel..
zatim mam stale svy historicky mdr-v700 made in japan. jsou bohuzel jen temer neznicitelny - maj jedno slaby misto. ale vydrzely mi ze vsech suverenne nejdyl (neco pres 8 let) a opet se mi povedla uspesna oprava - nicmene premejslim, ze bych si udelal radost.. nemoh bych si dovolit te poprosit, abys me zkontaktoval nez odesles objednavku, kdybych se do ty doby nevymack? jsem dost nalomenej
dik
edit: pm sent
zatim mam stale svy historicky mdr-v700 made in japan. jsou bohuzel jen temer neznicitelny - maj jedno slaby misto. ale vydrzely mi ze vsech suverenne nejdyl (neco pres 8 let) a opet se mi povedla uspesna oprava - nicmene premejslim, ze bych si udelal radost.. nemoh bych si dovolit te poprosit, abys me zkontaktoval nez odesles objednavku, kdybych se do ty doby nevymack? jsem dost nalomenej

edit: pm sent
Tohle už je asi pasé co?
jj, uz to mame doma 
zkus napsat vladovi (vlad), neco rikal o lednu

jj dík,zkusím to.

biscuit píše:jj, uz to mame doma
chaa tak k tomuhle mam dle meho nazoru celkem pecku,dva kamosi vybavovali domacnost tak si objednali odposlechy krk rp8 plus krk rp10sub a esi near05 exp plus esi 10swk sub , k tomu nejaky dalsi pasivni fullpasma na leto na ven a par dalsich veci , no cca za 50 000 plus minus tusim, bedny prisly velika radost a jedna esi nehral vejskac , sub od esi poustel smycku jen se zapnul aniz by k nemu byl pripojenej nejakej dalsi signal, sub od krk chvilku svitil a nehral a pak pro jistotu prestal i svitit, no co s tim tak reklamace chteli to mit rychle vyreseny tak sme jeli do nemecka ,vylet pohoda az na krapet zmatek na dalnici ,p ar zajizdek o par hodin a naslednou policejni kontrolu od nemecky kriminalky jestli neco nevezeme (: \
KRK sub nemeli na sklade tak ho nemohli vymenit , prisel o mesic pozdejs je to asi ten samej s nejakou vymenenou soucastkou, tentokrat prisel v pohode
nevim no posilalo se to UPC nebo cim a celkem haluz nemyslite, jaky mate kdo zkusenosti ?
KRK sub nemeli na sklade tak ho nemohli vymenit , prisel o mesic pozdejs je to asi ten samej s nejakou vymenenou soucastkou, tentokrat prisel v pohode
nevim no posilalo se to UPC nebo cim a celkem haluz nemyslite, jaky mate kdo zkusenosti ?
Skôr UPS. UPC je kablova televízia.
tesne vedle, ja si rikal ze ups to nebude protoze to je ta televize ((:
UPS to právěže je xDdzastel píše:tesne vedle, ja si rikal ze ups to nebude protoze to je ta televize ((:
-
- Profesionál
Asi už je to fuč co? Potřeboval bych přivézt/objednat Digidesign MBox2 Micro zvukovku...
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Ja bych potreboval par drobnosti do Doepfer A100
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com