Zdravím.
Mám jednoduchý a zároveň složitý dotaz. Každý z vás mi odpoví asi jinak.
Chtěl bych se zeptat, ve kterém hudebním žánru je nejmenší konkurence.
Vím, že pokud budu amatérem, tak mi nepomůže ani malá konkurence.
Pokud mi navrhnete nějaký žánr, může se stát, že nebude předmětem
mého snažení.
Díky, Petr
Oblíbenost žánrů a konkurence
Re: Oblíbenost žánrů a konkurence
ja mam jednoduchu podotazku.
vies napisat zoznam zanrov, ktore zvladnes, aby sa Ti dalo poradit takpovediac na telo ? aby sa predmetom Tvojho snazenia stali ozaj len zanre, ktore maju zmysel.
vies napisat zoznam zanrov, ktore zvladnes, aby sa Ti dalo poradit takpovediac na telo ? aby sa predmetom Tvojho snazenia stali ozaj len zanre, ktore maju zmysel.
p.s.: zkousel sis nekdy po sobe neco precist? jestli ta tvorba v odkazu je tvoje aktualni, tak mozna zkus neco pro deti predskolniho veku, ale chce to duraznou, presnou a jednoduchou rytmiku.
Biscuit: tvorba pro děti, to není jen tak podle mě:-)
Petr: já osobně neznám žánr ve kterém není velká konkurence a to od amatérů až po profiky. Diletanty samozřejmě nepočítám.
Petr: já osobně neznám žánr ve kterém není velká konkurence a to od amatérů až po profiky. Diletanty samozřejmě nepočítám.
Zarucene nejmensi konkurence je v zanru, ktery jeste nevznikl. Zni ti to divne? Ano, i dnes vznikaji nove zanry a muzes tak byt prukopnikem 

-
- Profesionál
Myslim, že mikrotonální a čtvrttónový hrůzy Háby, Ivese atd... Tam je malá konkurence. 

Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
Upřímně v žádném žánru není malá konkurence a to ani v dechovce
Proč tě to vlastně zajímá? Každý z nás dělá žánr, který ho baví a neřeší kolik je tam konkurence. Vyber si žánr, který tě baví a tomu se věnuj na plno. Konkurence je a vždy bude. A vždy se najde někdo lepší než si ty
Takže toto téma bych vůbec neřešil...

Trošku mi ta otázka připadá jako ... jsem jednookej a hledám království slepých, kde bude minimum dalších jednookých.
Jak píše TOM-Thak, vymyslel bych si vlastní žánr. Ale i tak mi přijde trošku zvláštní tenhle prvoplánovej účelovej přístup. Nu což, každej máme k muzice jinačí vztah a to je koneckonců pozitivní věc.
Jak píše TOM-Thak, vymyslel bych si vlastní žánr. Ale i tak mi přijde trošku zvláštní tenhle prvoplánovej účelovej přístup. Nu což, každej máme k muzice jinačí vztah a to je koneckonců pozitivní věc.
- Greyhound90
Zapomeň takto uvažovat. Žánr, ve kterém není žádná konkurence je tvoje vlastní muzika. Ovšem za předpokladu, že nebudeš ničím ovlivněn a dělat jen to své. Uvedu malý příklad: Petr Janda natočil s Olympikem své největší hity, než začal studovat konzervatoř. Poté, co ho naučili jak se má skládat už to nikdy nebylo ono. Asi tak.