O něčem jako je zvuk, kompresor jsem neměl ani potuchy, natož o nějaké aranži, většina těch věcí jsou tak 2-3minutové smyčky. Všechno vznikalo vykradačskou metodou (tenkrát se tomu říkalo "crate diggin" a bylo to populární v hip-hopu)

Všechno vznikalo jen v samplerech a nahrával jsem na kazety.
Tady jsem udělal sestřih těch asi nejzajímavějších věcí co jsem na kazetách našel. Je toho tuna, tak jsem vystříhal ty použitelnější věci.
Bylo potřeba to prohnat Soundforgem, aby to alespon trochu hrálo.
Nicméně mě dost mrzí že ty samply sou dávno pryč a já si je tenkrát vůbec neukládal, prostě jsem dělal věc ,a když jsem ji "dolepil" tak sem to smáznul a jel další beat. Pamět na těch samplerech byla tenkrát fakt malá. Ale líbí se mi že tam zvuk těch mašin je docela otisknutej.
Rád bych, pokud někdo máte podobné historické kousky svojí tvorby aby jste je sem třeba přihodily, tedy pokud se za ně nestydíte, občas jsou to věci co dokážou pěkně pobavit a někdy i mile překvapit.

edit: jako artwork je nějaká dobová fotka co jsem vyštrachal.
Edit (2.5.011) : Opět jsem se hrabal ve starých HDD a našel jsem tam jednu perlu. Nevím jak to vzniklo, našel jsem dvě ruzný stopy nahraný ze samplerů, ty jsem zrestauroval co to šlo a ve stylu oněch dob, ze kterých asi ta věc pochází zmixoval. Bohužel se mi nijak nepodařilo zjistit co to vlastně je, jaký to má původ, ani různé vyhledavače treků nepomohly. Ale líbí se mi to a nemělo by to zůstat v zapomění, tak to tahám na světlo dení. (pozor jedná se o striktní 50s mixing:)) bicí sou hooodně vlevo