Opatovne potvrdzovanie USB driveru na Motif6

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Opatovne potvrdzovanie USB driveru na Motif6

Příspěvek od dano » 04 úno 2008 22:50

Nainstaloval som USB driver pre Yamaha Motif6. Komunikacia funguje v poriadku, avsak PC sa pri kazdom zapnuti Motifu sprava tak, ako keby do neho bolo nanovo vlozene USB zariadenie.

Teda po zapnuti Motifu sa zobrazi:
<img src="http://www.electrozone.cz/album_pic.php?pic_id=443">

a potom naskoci typicke okno:
<img src="http://www.electrozone.cz/album_pic.php?pic_id=444">


Ak dam pokracovanie, chce to CD s driverom. Ak dam Cancel, vypise, ze driver zariadenie nepracuje korektne. Neviete co s tym? To musim pri kazdom zapnuti Motifu opatovne preinstalovavat zariadenie?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 05 úno 2008 09:31

to nikto z vas nema zapojeny synth cez USB? :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 05 úno 2008 09:37

dano : dockaj casu jak ta hus klasu :) ja to budem coskoro zapajat a dam vediet...

UDPATE:
sice pre XS sa moze ten driver chovat inak... no uvidim...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3017
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 05 úno 2008 11:43

2dano: verze ES mi to nedělá.

P.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 05 úno 2008 12:06

dano: mozno si nenainstaloval vsetky ovladace a preto sa stale pyta...pokial ovladace su korektne nainstalovane a stroj pouzivas stale v rovnakom USB porte, tak pri opatovnom zapnuti by ovladace pytat uz nemal...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 05 úno 2008 12:29

dano : este takato moznost.. z instaloval si motif na nejakom usb porte, ale po z insltalovani ak by si ho dal zas do ineho portu USB tak sa ti moze toto stat... v principe to staci len potvrdit(zalezit od drivrov) a on si zaregistruje aj ten port kde je momentalne zasunuty...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 05 úno 2008 12:36

jasneee. mate pravdu chcelo to len potvrdit. diky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 05 úno 2008 12:38

dano : ked ho das do ineho USB portu , zase ho najde .. daj ho postupne do vsetkych a uz sa to nestane :)

Odpovědět