PLG vs NI
ved prave to je pre mna dilema... komplete synths mozem mat za 13000 a je tam vsetko. ak by som isiel do PLG, tak aj na inzerat dam len za 1 kartu 5 - 6 tacov...
Naposledy upravil(a) dano dne 29 dub 2008 14:50, celkem upraveno 2 x.
vidim to na tisicky vysoko pouzitelnych zvukov, uz iba si k nim treba vytvorit vztah...
KOMPLETE SYNTHS Includes the Following Instruments:
MASSIVE - the formidable sound monster for fat basses and more
ABSYNTH 4 - the legendary synthesizer for vivid soundscapes
FM8 - FM synth for crystal-clear, airy, and razor-sharp digital sounds
PRO-53 - the faithful reproduction of a synth legend
ja som si tiez myslel ze FM8 dokaze nahradit DX200 a mal som aj dema horezmienenych produktov a teraz ked si na to spomeniem alebo ked si pocuvam dema na ich webe, tak mi prichadza pomalicky ale isto spatne. proste je to "Native Instruments" sound.
KOMPLETE SYNTHS Includes the Following Instruments:
MASSIVE - the formidable sound monster for fat basses and more
ABSYNTH 4 - the legendary synthesizer for vivid soundscapes
FM8 - FM synth for crystal-clear, airy, and razor-sharp digital sounds
PRO-53 - the faithful reproduction of a synth legend
ja som si tiez myslel ze FM8 dokaze nahradit DX200 a mal som aj dema horezmienenych produktov a teraz ked si na to spomeniem alebo ked si pocuvam dema na ich webe, tak mi prichadza pomalicky ale isto spatne. proste je to "Native Instruments" sound.
no, ked uz naciname ten soft, dneska si myslim ze v zvukovej kvalite NI zaostava za konkurenciou... FM8 nepoznam, ale FM7 je zvukovo na smiech v porovnani s big tick rhino a image line sytrus. takisto pro53 coraz castejsie nahradzam zebralette (free okresana verzia zebry)... zvukovo dobry mi pride akurat absynth. massive nepoznam
Pro53 + FM8 demotrack
Ze srandy jsem zkusil splacat takovou kratkou tucku. Po vzoru Dendyho demotracku je tohle demo na Pro 53 a FM8. Komplet vsechno je z techto dvou syntaku, jen na kopak, basu a master je jeste eq a comp.
Native124
Native124
toz, ma este napada taky pomerne plodny variant: oboje? ked NI paklik stoji 13 asi sa nebavime o celozivotnych usporach? otazka je, ako sa tie karty objavia v realnom case (=teraz) cenovo... ale aj tak nemoze ist o hrozne prachy... to ja sa tu teraz v noci prehadzujem, ci mam kupit prophet 8 rack, a vy tu riesite tretinovu sumu + ste tu sami bohatci z
europskych metropol, to my chudaci z nemeckeho vidieka, co horko tazko zarobime cez dve tisicky cisteho, kdeze take panske huncutstva
europskych metropol, to my chudaci z nemeckeho vidieka, co horko tazko zarobime cez dve tisicky cisteho, kdeze take panske huncutstva

Z toho NI baliku bych eventuelne bral spis Massive a Absynth kvuli tvrdym zvukum a to ostatni, doufam ze se nikdo neurazi, bych sveril softu, ktery stoji ctverku a Jmenuje se Korg legacy Digital edition. Je to pro me stale jednicka mezi softem, ma komplexni zvuky a jako docela mohutny a zvukove kvalitni bonus obsahuje efektak MDE-X. Ten je az na titerne ovladani skvely.........Dalsi finance ve sfere sw bych dal vyhradne do reverbu, EQ apod.
Vdaka za vsetky nazory, aj napriek ich rozmanitosti dost pomohli rozhodnut sa. Poskusal som si dema od NI Komplete Syntaky a rozhodol som sa pre tento variant.
Tu su dovody:
- kazdy jeden synth od NI ma vazne berie a je u mna plne vyuzitelny
- cena za cele balenie je uplne idealna
- PLG karty sa uz nedaju na Slovenku kupit (nie som prilis inzeratovy typ, pokial nieco nepredava Hirli a jemu podobni manici)
- pri cene za aku predava PLG Thomann pre mna tieto karty znamenaju vela penazi za malo muziky (karty su fasa, len ten cenovy pomer je pre mna dost nevyhovujuci)
peteness: ten Korg sa da niekde kupit?
Tu su dovody:
- kazdy jeden synth od NI ma vazne berie a je u mna plne vyuzitelny
- cena za cele balenie je uplne idealna
- PLG karty sa uz nedaju na Slovenku kupit (nie som prilis inzeratovy typ, pokial nieco nepredava Hirli a jemu podobni manici)
- pri cene za aku predava PLG Thomann pre mna tieto karty znamenaju vela penazi za malo muziky (karty su fasa, len ten cenovy pomer je pre mna dost nevyhovujuci)
peteness: ten Korg sa da niekde kupit?