Porad na radiu -electrozone..
OFFTOPIC: ECSON WALDES tys ucil ten "studio kurz" na LIVC djschool.cz ? kdysi davno tak rok dva zpet jsem jim tam psal na mail ohledne podminek apod. a ani se nikdo neuracil odepsat a pak stejne, co si clovek nacte / nauci ci vypatra na foru sam tak z toho ma vetsi radost. Jen by to chtelo ty znalosti ucelit.
Jinak k tomu radiu - v tom mas pravdu, ze je to hodne tezke nekoho zaujmout a navic zaujmout sirokou posluchacskou obec.
Jinak k tomu radiu - v tom mas pravdu, ze je to hodne tezke nekoho zaujmout a navic zaujmout sirokou posluchacskou obec.
Home recording je trend a rýpe do toho čímdál víc lidí. Když je člověk trochu šoumen, zak bude zajímavý i pořad o vložkách do papiňáku. Kdyby ve studiu seděli dva lidi a povídali si o tom proč a jak dělají muziku, do toho pouštěli svoje věci a věci od lidí co se jim líbí a sem tam do kontextu povykládali něco o tajemné technice, tak si to budou lidi pouštět místo večerníčka. A tím druhým by mohli být lidi z electrozony. Rozhovor s Kexíkem, Pitkinem, Syncrem, Ivem a pochopitelně Cyrilem. To by mohly být lahůdky.
(ten výčet osob je velice namátkový, je tu spousta zajímavých přispivatelů)
(ten výčet osob je velice namátkový, je tu spousta zajímavých přispivatelů)
- ECSON WALDES
- Profesionál
TOM-Thak píše:OFFTOPIC: ECSON WALDES tys ucil ten "studio kurz" na LIVC djschool.cz ? kdysi davno tak rok dva zpet jsem jim tam psal na mail ohledne podminek apod. a ani se nikdo neuracil odepsat a pak stejne, co si clovek nacte / nauci ci vypatra na foru sam tak z toho ma vetsi radost. Jen by to chtelo ty znalosti ucelit.
jo to uz je stara vec ja tam byl 2003/2004. Pak jsem odesel do jinyho mista a zustalo to u ledu. Oni se pak oto prestali starat protoze se preorientovali na skoleni temat evropsky unie, na ruzny firemni prezentace a pod. Proste hudebni aktivity jim nevydelavaly penize, tak se preorientovali, coz ale naprosto chapu. Nicmene tu vic nez starou nabidku uz mohli z webu zrusit.
biscuit : tak jak jsem napsal

No ja spis uz delsi dobu vazne uvazuju o napsani knizky predevsim o mixazi (na recording si netroufam ani nahodou, o tom at pise Vaclav Vlachy) a to takovou, jaka tu chybi, plnou uvah o pristupech, principech, technice ("vyplati se investovat do low-end hardware efektu?"...) taky spousty specialnich technik, vse z pohledu majitelu (domacich) projektovych studii. Oslovil bych mnoho zdejsich odborniku a kdyby byli ochotni, konzultoval bych to s nima. Asi si ted leckdo tuka na celo na co ze si to ten Cyril troufa a ze to bude sracka sracek, ale verim, ze uz se tu na ezone objevilo tolik materialu, ze jde v podstate zjednodusene receno jen o to to rozumne utridit, procistit, zformulovat, vysadit a bude to
Ctenari by se snad nasli, pokud vim, kazda takto zamerena knizka co u nas vysla (a ze jich je par) sla na dracku... navic se celej klepu na vymysleni designu 

-
- Profesionál