Poraďte pls softwarovou náhradu za TC Helicon VoiceOne
-
Poraďte pls softwarovou náhradu za TC Helicon VoiceOne
Ahoj, potřeboval bych dočasnou softwarovou náhradu za TC Helicon VoiceOne. Neměli byste nějaké tipy? TIA
Omáčka:
Po delší době, co jsem ho nepoužíval, se mi po zapnutí objevil prázdný displej - jenom podsvětlený. Nenaběhne. Už jsem to řešil s TC Support, jejich odpověď není moc povzbudivá - je to polámaný a mám si to nechat opravit. To určitě udělám, ale asi to bude chvíli trvat.
Konverzace s TC Support
Tempoautomatic wrote:
Hi, Please help, all of a sudden today when I pressed the VoiceOne POWER button, all I can see is the blank lit-up display. The machine will not start as usual, no letters on the display. Switching on/off does not help.
TC Support wrote:
Dear Jiri,
There is a hardware fault on your unit.
Please contact your local service center :
http://tcelectronic.com/Default.asp?Id= ... 20Republic
best regards
Omáčka:
Po delší době, co jsem ho nepoužíval, se mi po zapnutí objevil prázdný displej - jenom podsvětlený. Nenaběhne. Už jsem to řešil s TC Support, jejich odpověď není moc povzbudivá - je to polámaný a mám si to nechat opravit. To určitě udělám, ale asi to bude chvíli trvat.
Konverzace s TC Support
Tempoautomatic wrote:
Hi, Please help, all of a sudden today when I pressed the VoiceOne POWER button, all I can see is the blank lit-up display. The machine will not start as usual, no letters on the display. Switching on/off does not help.
TC Support wrote:
Dear Jiri,
There is a hardware fault on your unit.
Please contact your local service center :
http://tcelectronic.com/Default.asp?Id= ... 20Republic
best regards
buď nějaký jejich plugin, k čemuž potřebuješ TC Powercore.
Nebo Melodyne, Antares Autotune či jiný "Pitch Correction".
Yamaha takový plugin má, Logic taky, asi jich je hafo.
Ovšem vzhledem k tomu, že VoiceOne (2.0) zdaleka není jen "dolaďovátko" , ale i voicemodeling nástroj (použitelný na cokoliv, ne jenom na hlas) , tak záleží na tom, jak jsi ho používal.
Pro mne osobně je VoiceOne asi nenahraditelný - resp. nevím o " náhradním řešení v "jednom. Snad nějaký ten plugin pro TC Powercore...
Nebo Melodyne, Antares Autotune či jiný "Pitch Correction".
Yamaha takový plugin má, Logic taky, asi jich je hafo.
Ovšem vzhledem k tomu, že VoiceOne (2.0) zdaleka není jen "dolaďovátko" , ale i voicemodeling nástroj (použitelný na cokoliv, ne jenom na hlas) , tak záleží na tom, jak jsi ho používal.
Pro mne osobně je VoiceOne asi nenahraditelný - resp. nevím o " náhradním řešení v "jednom. Snad nějaký ten plugin pro TC Powercore...
-
-
Tady je první ukázka, zatím moje, tu od Boards nebo od někoho jiného nějak nemůžu najít, ale až ji najdu...
voiceone wobble
prvních 20 sekund v levé stopě - je to španělka prohnaná přes voiceone
Nevíte někdo, jak tohoto efektu dosáhnout pomocí nějakého sw řešení?
Díky moc. J.

voiceone wobble
prvních 20 sekund v levé stopě - je to španělka prohnaná přes voiceone
Nevíte někdo, jak tohoto efektu dosáhnout pomocí nějakého sw řešení?
Díky moc. J.
-
Tak jsem v zoufalství našel náhradu sám 
Voiceone to sice umí líp (tak, jak si to představuju), ale včera jsem si nakroutil něco podobného na TC G-MAJORu taky, "kupodivu" je to jenom pitchshifter
Ukázky:
Bez efektu
S efektem
V mixu:
remember-nothing -- aftertaste remix.mp3
Viz téma
SEARCH AGONY GROWS & TEMPOAUTOMATIC - REMEMBER NOTHING
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?p=135834#135834

Voiceone to sice umí líp (tak, jak si to představuju), ale včera jsem si nakroutil něco podobného na TC G-MAJORu taky, "kupodivu" je to jenom pitchshifter

Ukázky:
Bez efektu
S efektem
V mixu:
remember-nothing -- aftertaste remix.mp3
Viz téma
SEARCH AGONY GROWS & TEMPOAUTOMATIC - REMEMBER NOTHING
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?p=135834#135834
-
- ECSON WALDES
- Profesionál
Mediatech je skvelej, mam od nich ve studiu koupenou za ta leta spoustu techniky. Jejich servis a komunkace dle meho patri v CR mezi absolutne nejlepsi. Jsem hodne spokojenej zakaznik.
www.mediatech.cz
.
www.mediatech.cz
.