dendy píše:ja nijak, nechce sa mi s tym srat a vymyslat aku farbu comu dat

))) skorej dbam na to aby som mal tracky a clipy nejak zmysluplne pomenovane ...
tiež mi pride pomenovanie zmysluplnejšie ako farby, ale mne sa zasa s popiskami srat nechce tak používam farby
ked skladám v session-view tak mávam klipy rozdelené zhruba takto: bezfarebné - práca v pianorolle, hnedé - bacha na basy, modré - treba naefektovat, žlté - hotový event spolu s midi obalkami, červené - pôvodný nápad, + rozrobené eventy mám sfarbené tak aby mi ladili v čase, teda napr. všetky eventy refrenu sú bledozelené atd.. samotné stopy nástrojov mám sfarbené podla toho aká farba na nástroji prevláda resp. podla farby gui alebo priradím farbu ktorá sa mi k nástroju hodí, asi takto: microtonic - modro-šedá, snare synth - červená, a3000 sampler - tmavo-modrá, dx7s - žltá, mam mb33II - hnedá, synth1 - bledo-hnedá... čiže vačšinou podla toho aká farba na nastroji prevlada okrem čiernej.. nakoniec pri finalnom mixe už sú všetky farby klipov zhodné s nastrojmi, takže farby klipov sa mi menia podla toho v akom štadiu je projekt