Problem s MIDI komunikaciou Motif - Cubase

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Problem s MIDI komunikaciou Motif - Cubase

Příspěvek od dano » 24 led 2009 18:50

Doteraz som pouzival M-Audio Midisport 2x2. Pre obcasne problemy ktore tato krabicka vyrabala som sa rozhodol zapojit Motif do PC priamo cez M-Audio AP192. Vsetko som spravne prepojil a nastavil (vid obrazok). Napriek tomu sa dje nasledovne:

- MIDI In prijima a indikator vstupu svieti
- MIDI Out vysiela nahrate data ako do Motifu, tak aj do VSTi, indikator svieti a vsetko hra ako ma.

Problem je, ze MIDI Out nefunguje v spojeni s klavesnicou Motifu. Teda ked hram, indikator vstupu svieti, avsak vystup je uplne mrtvy a nic sa nedeje. Pritom mam MIDI Thru v Cubase aktivne a Local v Motife je Off.

Neviete kde je problem?

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 24 led 2009 19:24

a nemas v systeme motifu vypnutu klaviaturu na odosielanie note on/off? nejaky filter v motife zapnuty, v midi sekcii

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 24 led 2009 19:28

nie nic sa nemenilo, v Motife ostalo vsetko tak ako ked som to mal cez Midisport...

a samozrejme local je off, aby to neduplovalo

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 24 led 2009 19:36

ze by mal ten AP192 zapnuty nejaky midi data filter?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 led 2009 00:11

urcite nie... neviem v com to bude... nevadi... idem menit disky a tym padom preinstalujem system a uvidime...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 led 2009 04:23

danO ; na midi stope mas zaponuty monitoring ? (ikona repraciku) ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 led 2009 10:30

nejde to ani s tou ikonou ani bez nej. mimochodom doteratz som ten monitoring v tejto suvislosti nikdy nepouzival... jedna vec je nieco pocut a druha ked sa ani indikator vystupu pri hrani nehybe... pritom pri prehravani sa hybe a vysiela normalne...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 led 2009 16:14

indikator vystupu alebo vstupu ?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 led 2009 16:33

jo presne tak. inak zajtra beriem kartu do Sunteq... nejako sa mi to cele nezda...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 led 2009 18:04

dano : hmm .. odoved hodna premiera vlady :)

Odpovědět