Prodej na Ebay, jak na to
Prodej na Ebay, jak na to
Nemáte někdo zkušenost s prodejem na Ebay? Používám ho sice 4 roky, ale zatím vždy za účelem nákupu. Teď bych rád spustil aukci na Ebay.de, ale brzdí mě chybová hláška "Leider können Sie zum jetzigen Zeitpunkt nicht international verkaufen." Bohužel, aktuálně není možné prodávat mezinárodně. Chápu, že je nutné jako prodejce získat minimálně 10 hodnocení (aktuálně mám 24 hodnocení za nákupy, ale zřejmě to musí být 10 hodnocení za prodej) a od posledního prodeje to musí být nejméně 90 dnů. Nicméně, já mám nabídku mezinárodního prodeje v rozhraní aukce zakázanou, chci prodávat z území Německa na území Německa, a přesto mě ta hláška o zákazu mezinárodního prodeje otravuje. Netušíte, jak na to? Díky.
Re: Prodej na Ebay, jak na to
ja som predal kamery na anglickom ebay .. kupil ich typek z rejkjaviku .. nijak ma to neotravovalo tusim .. ale su to uz 2 roky ..
Díky za tip, zkusím to nabídnout z jiný domény. Jak jsi řešil dopravu do Reykjavíku?
Teď jsem prodával nějaký věci, dělal jsem to z německýho e-baye a vše prošlo bez problému. Posílal jsem normálně poštou.
m4x : oni si sami poslali UPS ..
-
nemyslim si ze je to vec bodov hodnoteni, ja som predaval a na prvy krat bez problemov. Jediny problem som mal ked som predaval nad tisic eur vtedy museli prebehnut nejake overenia. Tam moze byt zadrhel v miestnej mutacii ebay / DE, Co.UK, AT / ono sa to tvari ze to je prepojene ale v ramci nastavenia resp. zadavania aukcie to nemusi spolupracovat. Urcite riesit cez helpchat..
ja som to predaval za 60.000 EUR.. ale zase je fakt , ze ma oslovili potom manici na priamo a potom sme uz komunikovali mimo ebay ..
Tak na co.uk vše proběhlo normálně, možná tam jsou i nějaké legislativní rozdíly. Díky za tip.
jo je mozne , ze maju dake ine podmienky , ako v DE .. ja vseobecne najviac kukam a objednavam z ebay.co.uk ..
Dobry den, videl jsem clanek Vasi odpoved pani ktera se ptala na prodej na ebay, chci se Vas zeptat zda nevite o nekom kdo mi muze s prodejem na ebay pomoci, nemyslim jednorazove ale spolupracovat z nekym - ja mam hodne zbozi starozitnosti jako jsou obrazy a ramy sochy apodobne. hledam radu nebo spolupracovnika ktery mi pomuze s prodejem, sam to delat nechci, proto hledam profesionala, dekuji za odpoved Daniel M