asi jsem to spatne formuloval. ezone sleduju od ty doby co byla jeste stara, cetl jsem v hardware oblasti kazdy prispevek, cili vic uz mi dat asi nemuze.
Jenom jsem zadal o takove znalosti co mi neda zadne forum na svete, jako treba jak hraje tenhle synth? a jak tenhle modular? a podobne..
ja vim ze nemam tisic prispevku jako ostatni, ale dost mozna je to tim ze resim to co me zajima a neposilam fotky a komentare k nicemu.
zajimam se o elektronickou hudbu, prevazne techno. Ale jednou by me bavilo treba i delat reklamni spoty, nebo podobny veci.
mel jsem korg electribe ER1 a EA1, ty mi prisli takovy jako hracky a zvuk dost bidnej s malo moznostma.. tak jsem je oba prodal, koupil BCR2000 a dal jen zkousel naky VST pluginy a procital fora co bych asi mohl koupit a splnovalo to muj ucel.
Pak jsem si koupil Yamahu TX81z, ta uz je zvukove uplne jinde, ale to programovani.. to me moc nebralo, zadnej soft editor co mi doporucili lidi mi nefungoval, nebo jsem ho vubec nesehnal.. Takze se u me taky dlouho neohrala.. a zase dalsi rok badani na netu co koupit. Mezitim stavim Soundlab minisynth z
www.musicfromouterspace.com Postupem casu jsem si udelal jasno co bych tak asi chtel koupit. Pozitri mi prijede MAM ADX1, pak bych rad korg kaoss pad, Waldorf Pulse, Nord micromodular, Nord rack 2 (nebo jeste lepe 3:), Elektron machinedrum a Yamahu SU-700 a to zhruba i v tomhle poradi.. Pak si jeste k tomu postavim midibox sid a nejaky klon TB303 a tot muj ¨dream gear¨.
Jenze porad je mozny, ze bude vsechno jinak az si ty masiny budu mit moznost poslechnout nekde zive a ne z blbejch repraku ve formatu mp3..
Casem bych rad asi i neco klavesovyho, ale je toho tolik ze nevim vubec co..
Navic v posledni dobe jsem mel dost tesno ve skole (studuju informacni technologie na pardubicky univerzite) a o vikendech chodim na brigadu delat strechy, ale nevadi mi to.
Tak asi tak, ted jsem toho o sobe napsal vic nez dost, tak doufam, ze si tu o me uz nikdo nemysli ze jsem zlodej a hodlam vykradat vase studia..
nevim kolik z vas cte i zahranicni fora, ale jeste jsem nevidel ze by tam nekdo s nekym takhle zachazel a posilam fotku trapak s pistolkou jako odpoved. Ale dekuju vam, i tohle jsou zkusenosti..