triball22: to se tolik neomlouvej. mne zas prijde podivnej nekdo, kdo by ti neco prodal a na oplatku by si od tebe neco vzal zadarmo. stejne tak jako: "beru vsechno"
jinak, jak se rika, ze kazdej dobrej skutek bude po zasluze potrestan, to bohuzel plati velmi casto. ale nedelej si z toho hlavu a hlavne kvuli tomu nemen sve postoje
Biscuit: upřímně ja už fakt nevím. Fakt jsem chtěl byt dobrym novým členem, jenom tomuto se neco nelíbí, tamtomu se něco nelíbí. A pak již jsem na pochybach i v takovýchto případěch.
ono je to jednoduche... ked chces nieco darovat, je uplne len a len tvoja vec podla akeho kluca si vyberes komu...takze nejakych frflosov a spekulantov ignoruj a nedaj sa znechutit ... komu sa to nepaci jeho problem ale moze maximalne tak tisko sediet a supat nohami podlahu... takze asi tak
hlavne clovek s 31 prispevkami na ezone ked zacne niekoho "verejne" vyhlasovat za podozrivy a ze ho bude sledovat vyznieva minimalne ... usmevne... v tom lepsom pripade
Nezlobím , stále verim v dobrý úmysl. Jenže ti mírně "tatovsky" vycitam přílišnou otevřenost. Nelze jen tak něco darovat bez postranních úmyslů. Vidíš to sám. S tim samim dobrým úmyslem jsem ti nabízel Cubase a lexicon. Jen jsem to nechtěl darovat. Ale ne také oskubat. Cenu jsi mohl navrhnout. Nicméně stále držíme palce ať se neztrapnis. Protože jsi se nadhodnotil. Zbytečně.
Prosím to posledné co jsem chcel je na tomto fóre vyvolat hádku. Prosím všechny ktery nemají zájem o základní klávesy m-audio zdarma, aby již příspěvky do tohoto fora nepsali. Kazdy si udělala nazor sám.