Robbie Wiliams - Rudebox
Robbie Wiliams - Rudebox
Co hovorite na tento posledny pocin R.Williamsa ... teraz sa mi to nahodou ocitlo na disku (na doporucenie swagra), normalne pop moc nepocuvam (aj ked par robbieho veci celkom mozem) a pride mi to velmi dobre vyprodukovane, ma to super zvuk, a hlavne je tam dost vela elektronickych prvkov a zaujimavych synthov v niektorych trackoch (lovelight, never touch this switch, we're the pet shop boys,burslem normals) .. ..
Robbie nie je sam. Vypocuj si napriklad Britney Spears - Toxic, hlavne bez videoklipu, ak je sanca aj bez hlasu. Je to prakticky ciste elektro. Madonna niektore skladby to iste.
Nejde o spevaka, cekuj producentov a autorov hudby. Vraj aj pre Missy Eliot (Work It) robil chlapik co je top producer robi hudbu pre hep haperov.
Nejde o spevaka, cekuj producentov a autorov hudby. Vraj aj pre Missy Eliot (Work It) robil chlapik co je top producer robi hudbu pre hep haperov.
no na rozdiel od britni (otvor ritny) a pozarucnej madonny
mi robbie vyhovuje aj po spevackej stranke - odhliadnuc od jeho excesov a "burliveho" sposobnu zivota je to myslim v pop-branzi je to nadpriemerny spevak. a vybera si dobrych producentov
z prechadzajuceho albumu skoro co pesnicka to velky hit - tento album mi pride uz menej hitovy (aj ket she's madonna je trhak jak svina a este par dalsich kandidatov tam je) .. ale fakt ma potesila kvalita produkcie a aj celkova pestrost skladieb .. plus niektore vtipky ako "king of bongo" alebo "we are the pet shop boys"
z celeho albumu citit nadhlad a zmysel pre humor a to sa mi paci...

-
Pet Shop Boys su o triedu vyssie. Ja Robbieho nemusim, uz to ma blizko lahkej alergii ... ale este vydrzim, ked musim.
Pokial viem tak su desiatky producerov co nerobia nic ine len robia skladby, daju naspievat noname vokalistovi a poslielaju hviezdam, raz za cas sa im to chyti a hviezda kupi skladbu ktora sa jej zapaci. O nejakej tvorivej spatosti ci pribuznosti asi tazko hovorit, je to proste tovar. Predaj. O Rudeboxe sa tak hovorilo ze Robbie zacitil potrebu dokazat si ze, prepytujem, "vie robit" aj menej mainstreamovu hudbu.
Pokial viem tak su desiatky producerov co nerobia nic ine len robia skladby, daju naspievat noname vokalistovi a poslielaju hviezdam, raz za cas sa im to chyti a hviezda kupi skladbu ktora sa jej zapaci. O nejakej tvorivej spatosti ci pribuznosti asi tazko hovorit, je to proste tovar. Predaj. O Rudeboxe sa tak hovorilo ze Robbie zacitil potrebu dokazat si ze, prepytujem, "vie robit" aj menej mainstreamovu hudbu.
IMHO to bola taka ucelova ukazka sily, aby si Robbie dokazal svoju poziciu ze ked sa mu zachce urobi hity aj z ne-mainstremovej hudby. To nie je o hudbe, to je o demonstracii sily v hudbobnom biznise. Nieco ako ked Tasler vyrobil Mek Vrabcovi hit, alebo ked z casu na cas Fun radio pretlaci nejaku uletenu pesnicku na hit (Laska moja kde si).