Dakujem vsetkym za cenne rady.
Mam 38 takze najvyssi cas na zmenu, ak vobec

A teraz menim pracu takze je cas jednak nad tym rozmyslat, a nieco vyskusat.
Je mi jasne ze najlepsie riesenie je hobby, robis to co chces kedy chces. Nikdy sa ale nezbavim myslienky ci to ale nie je aj na nieco viac. Minimalne si budem cely zivot klast otazku: Keby som mal viac casu, keby boli rodicia muzikanti, keby som mal viac stastia keby ... tak by som to robil full time a dosiahol nieco. Venujem sa hudbe (ako hobby) uz asi 20 rokov. Na moju hudbu mi casto hovoria ze idealna ako podmaz pre film ... to co som tu dal je pokus o nieco modernejsie, elektronickejsie ... robim aj cisto klavirne veci, no vzdy to ide smerom chill out, pomale, atmosfericke. Takze ja taky styl hudby ako sa pozaduje aj robim.
Kreativny som vzdy doobeda ... ked som v robote

.... vecer sa trapim, zaspavam pri tom

Keby som robil muziku (ale taku co ma bavi) cez den urobil by som toho ovela viac a bol by som s materialom uplne nikde inde. Ked chytim muzu nic nestiham, utekam do studia, nemam cas na rodinu, nemam chut chodit na vikendove rodinne navstevy, ale sediet doma v studiu. Keby som 8 hodin denne odpracoval v studiu, nakrmim mojho umelca vo mne a poobede mozem kludne zit svoj rodinny zivot
Takze som si povedal, ze chcem o tom zistit co najviac, vyskusat a povedat si: ok, ale toto nie je to co chcem alebo "mozno by to slo" a skusim tlacit dalej.
A dalsia vec, ze na hudbe ma najmenej bavi jej propagacia, radsej sedim v studiu a tvorim ako to niekde propagovat a dostavat medzi ludi, rozdavat CD atd.... Takze ked aspon v tomto prekrocim nejake hranice aj to bude fajn (a to robim v online marketingu

)
Proste potrebujem nejake voditka ako na to, naspeedovat sa, namotivovat a zatlacit na pilu najblizsie mesiace. Nasledne vyhodnotit co s tym dalej