chcem sa s vami podeliť o nápad na jeden domorobo výrobok. Nevedel som či to mám dať medzi "stôl do domáceho štúdia" alebo "stojan na 3 klávesy". Ak niekto pracuje v obmedzenom priestore a pomôže mu to, budem rád.
Fotky povedia viac.:
takto je to rozobraté, pripravené na prevoz: (napríklad pre študentov na intrák...)

poskladám to pomocou 2 krídlových matiek:

takto je to stojan na 3 klávesy, na každé ramená môžete dať nátroj do 100 kg (dal som tam dosku a sadol som si na nu so svojimi 110 kg), obyčajne na spodný dávam stage piano, nie samohrajku, len pri fotení som ho nemal na skúšobni...

takto je to stôl do štúdia pre minimalistický setup, (poprípade namiesto NTB tam je monitor a samozrejme pod reprákmi sú knihy), na spodných ramenách je buď druhá doska na klávesnicu a myš alebo master keyboard

Pri návrhu som vychádzal z toho, že:
1. pri živom hraní hrám na klávesy v sede, spodný kláves (piano) musí byť pohodlné na hranie, klávesnica v správnej výške od zeme atd...
2. musí to udržat moje staré nástroje, ktoré nevážia málo; stage piano do ktorého sa pri hraní niekedy treba dobre oprieť, musí to byt stabilné,
3. musí sa to dat rýchlo rozobrať, poskladať
Pre mňa to tieto podmienky splňuje. Mal som to spravené za jeden deň vrátane nákupu materiálu.
Sorry, ale neviem vkladať obrázky priamo do príspevku...
jéj, ale už sa mi to podarilo...