Strážní věž
- Greyhound90
Strážní věž
Dospěl jsem k věku kdy už vidím některé věci jinak. A tak jsem napsal tuhle písničku. Kritiku vítám hlavně po té technické stránce

Re: Strážní věž
Podle mě to chce nějakou harmonickou změnu. Minimálně něco jako, tónika- dominanta - tónika.
- Greyhound90
Vím co myslíš. Hudebně je to jistě nudné. Šlo tam spíš o ten text tak proto.
Já zase myslím, že si potřebuješ najít nějakou divočejší novou babu ( třeba na tajňačku ) a pořádně si ještě zašukat 

muzikant
velky loop. chyba prirodzeny harmonicky prechod medzi slohou a refrenom. obsah - mimo mna, v radiu by som to hned preladil.
Mna to prave hudobne velmi bavi, nechyba mi tam nic co sa tyka hudby, text ma neoslovil... ja by som kludne uvital len instrumentanu verziu na pocuvanie 

Jackies 
Ten text je pro mě právě zajímavý. Aspoň něco se snaží řešit a aspoň je to pokus o nějaký názor.
Greyhound90: podle mě by sis měl nastudovat aspoň něco o harmonii, jesetliprostě necítíš přirozeně harmonické změny.

Ten text je pro mě právě zajímavý. Aspoň něco se snaží řešit a aspoň je to pokus o nějaký názor.
Greyhound90: podle mě by sis měl nastudovat aspoň něco o harmonii, jesetliprostě necítíš přirozeně harmonické změny.
Len také malė postrehy... neviem čo måte s tou harmóniou, ja tam normålne počujem celú dobu i,v,iv v štýle alan parsons. Keď som uvidel nåzov skladby, hneď som si predstavil dvoch trtkov s časopisom pred obchoďåkom
. Technicky - v každom štvrtom loope by som trochu zmenil tie akordy na nejaku alteraciu, minimalnu zmenu. V 2:10 je taka časť bez textu, tú vyhråvku (asi gitarovú) by som zvýraznil. A spev aj keď nie sú tam nejakė dlhé tóny tak treba intonovať.
Takhle to řeknu: pro mě je to v každém případě song o kterém má smysl se bavit.
- Greyhound90
Tohle mě napadlo taky okamžitě:-)
Ja som sa tiez zlakol ze tu mame jehovistov 

Som råd že si sa pobavil a nie urazil...