delay píše:Pytkin píše:Superstar je fajn program podla mna .. Neviem co je na nom shitoveho .. Mna bavi ..
Ano, je to zábava do TV, a to je tak celé... Špatné je na tom to, že tyhle karikatury typu Chodůr (koho vlastně baví?) berou vítr z plachet umělcům typu tady Džirky třeba... možná to je blbej pohled, ale mě prostě nasralo to, že takováhle rychlokvaška si řekne za půlhodinu vystoupení na společenském plese 240.000 Kč...

za dva roky by mu stačilo i 12 a byl by rád. Sory za výlev.
Trebars Lukas Adames (
http://www.youtube.com/watch?v=PKsPSZcQTPc,
http://www.youtube.com/watch?v=IknWCSTWXAU < specialne toto druhe je imho lepsie nez original) v sucasnom kole je ten typ spevaka ktoremu superstar moc pomoze.. on ma svoju kapelu, ma aj svoju tvorbu... je to fakt vyborny spevak, na podiu ma vyslovene bavi, spieva exceletne nech uz mu daju zaspievat cokovlek ... Presne pre takychto ludo ma ta sutaz vyznam, pomoze mu sa zviditelnit a presadit ... Jasne ze vacsina tam je balast ktory po vypadnuti po roku uz bude zabudnuty.. ale proste to tam ma s vzdy - vzdy mas kopu sedeho priemeru ale potom mas par vyraznych osobnosti ktore trcia jedna radost ... U nas superstar vyprodukovala napriklad Zdenku Prednu - ktora stale vydava, stale je hravana, a nieje to ziadny brak, spieva vyborne a produkciu jej robia tiez kvalitnu.. Ja osobne stale pocuvam Katarinu Koscovu (vyhrala u nas prve kolo) - vsetky 3 albumy ktore vydala sa mi pacia (najviac ten posledny ktory mal komercne najmensi uspech - proste preto ze uz je skutocne kvalitny) ...
Nikto nebrani (snad len vekova hranica - tusiom je v SP limit 30 rokov ze ?) kazdemu cloveku s talentkom skusit stastie a prihlasit sa tam a vyuzit to na svoje zviditelnenie sa a promo - ak ma naozaj co ponuknut ... Ako, nic v zlom nechcem sa nikoho dotknut, ale trosku mi pride to nadavanie na superstar ako poza ... fakt ze dobre je citat medzi riadkami ...
Ad Chodur s tym suhlasim, to bol imho obrovsky omyl - to nieco ako u nas Schinlerova ktora skoncila druha .. technicky vyborni spevaci ale nejde z nich vobec nic, cista koncentrovana nuda ... Ono nejde o to kto vyhra, sak aj toto kolo zrejme vyhra ten rasta hulic co nevie skoro vobec spievat - to uz je o jaciacich 14stkach co hlasuju - ale proste niektorym ucastnikom ta sutaz dost pomoze (adamec, pinak, guncikova), pre nich ma vyznam ... to su presne ti ludia ktori keby sem na ezone (bez superstar) dosli a pastli sem linky s vlastnou hudbou tak by ste ich tu vsetci do neba vychvalovali .. Proste chytili sa prilezitosti a snazia sa z nej vytazit co sa da ... ja to chvalim, za svojim snom si treba ist a treba vyuzit vsetky dostupne prostriedky ... A superstar je jeden z nich.
sorry za offtopic ...