Zadnej velkej deal, ale tak pro zajimavost
Thomann rozjel českou verzi webu
Re: Thomann rozjel českou verzi webu
Úvodní slovo, názvy kategorií a popisků a přepočítání EUR na CZK
Popisy vlastních výrobků opět v němčině/angličtině
Myslím že každý průměrně gramotný hudebník tohle zvládne taky 
Dobry, lepsi nez dratem do oka 
ja tam koncem ledna pojedu, tak zkusim na ne cesky i na prodejne. Ty budou cubrnet (nebo spis ja) 
Vsak rikam, jen pro zajimavost 
A pro nekoho, kdo neumi poradne zadnej cizi jazyk, je to urcite prinosny (vcetne podpory v cestine).
A pro nekoho, kdo neumi poradne zadnej cizi jazyk, je to urcite prinosny (vcetne podpory v cestine).
Místní prodejci budou jistě potěšeni 
Miestny predajcovia maju nizsie ceny ako thomann. Teda aspon to hovoria.. Takze im to moze byt jedno.
- SoundsFine
Před vánocemi jsem narazil na jednoho zaměstnance (obsluha u kytar), který uměl Česko - Polsky, paní u výdejního skladu je Češka.
Co jsi tam zkousel za kytary? Taky uvazuju ze se tam zase rozjedu. Ta kytarova hala me tam laka nejvic.SoundsFine píše:Před vánocemi jsem narazil na jednoho zaměstnance (obsluha u kytar), který uměl Česko - Polsky, paní u výdejního skladu je Češka.
- ECSON WALDES
- Profesionál
Nechystate se tam nekdo ?
potreboval bych vzit par drobnosti. Byl bych vdecny.
Musím prásknout že Vlad se chystá... doufám že to nevadí.
Taky jsem něco chtěl, ale jsem bez koruny.
Taky jsem něco chtěl, ale jsem bez koruny.
Take mam v posledni dobe ten dojem (alespon u veci, ktere mne zajimaly). U Thomanna jsem prakticky prestal nakupovat.Pytkin píše:Miestny predajcovia maju nizsie ceny ako thomann.
ECSON WALDES píše:Nechystate se tam nekdo ?
Kromě toho Thomann je takový neosobní moloch ... raději nakoupím někde kde si mě pamatují a a kde vím že se na daného člověka můžu vždycky v pohodě obrátit (i kdyby mě to mělo stát o trochu víc, i když většinou nestojí ...)fova píše: Take mam v posledni dobe ten dojem (alespon u veci, ktere mne zajimaly). U Thomanna jsem prakticky prestal nakupovat.
- ECSON WALDES
- Profesionál
ceny v CR jsou skutecne casto stejny, nebo dokonce o chlup mensi. Taky jsem zasadni veci do studia, ktery stoji opravdu ty zasadni sumy nakoupil v CR (Mediatech, Disk, Audiopolis, Musicdata, Audiopro atd... )
Ja v Thomannu potrebuju par veci ktery jsem u nas nesehnal. Jestli vas konkretne zajima co, tak jsou to :
ALESIS Q49 za zavratnych 98 EUR (toho mi ani nestoji za to hledat jinde), ale hlavne potrebuju ADAM HALL 87221VR za zavratych 4.4 EUR . Jiste chapete ze to jsou ohrmny castky, kterejma cesti prodejci a cela nase ekonomika znacne utrpi
pokud nekdo vite kde sehnat ADAM HALL 87221VR u nas dejte mi vedet, u nas jsem lepsi alternativu nenasel.
http://www.thomann.de/cz/adam_hall_87221vr.htm
Ja v Thomannu potrebuju par veci ktery jsem u nas nesehnal. Jestli vas konkretne zajima co, tak jsou to :
ALESIS Q49 za zavratnych 98 EUR (toho mi ani nestoji za to hledat jinde), ale hlavne potrebuju ADAM HALL 87221VR za zavratych 4.4 EUR . Jiste chapete ze to jsou ohrmny castky, kterejma cesti prodejci a cela nase ekonomika znacne utrpi
pokud nekdo vite kde sehnat ADAM HALL 87221VR u nas dejte mi vedet, u nas jsem lepsi alternativu nenasel.
http://www.thomann.de/cz/adam_hall_87221vr.htm