Umelecke meno a plagiatorstvo
Re: Umelecke meno a plagiatorstvo
oficialne som nikdy v pristave neskusal, ale bol, aj hral som tam samozrejme X-krat a kupodivu aj v nedavnych dobach 

parada !!! to su ti co maju schopnosti, ale nemaju ambicie. a preto nemaju meno.jazzym píše:ja si neviem spomenut či som vobec hral v nejakej kapele čo mala meno.. u nas to boli same jamm session a smoke session.

na rozdiel o tych ostatnych, co maju ambicie, ale nemaju schopnosti. a preto maju freecoolin meno.

ja som na pristavnej fungoval 94-96 potom tam kompletne vypli elektriku koli nedoplatkom a vačšina kapiel si našla skušobnu inde.
Pamatam jeden koncert čo tam robili .. ale prišiel som až po funuse to sa robilo v sobotu za svetla .. ja som bol nočny fták , aj som tam spaval niekedy . .
koncerty boli lepšie ked sa spravil hromadny koncert v dubravke normalne v DK .
dalej vymazane OT sukromne informacie ..jazzym
edit. Mdudas ..
dik ..
Pamatam jeden koncert čo tam robili .. ale prišiel som až po funuse to sa robilo v sobotu za svetla .. ja som bol nočny fták , aj som tam spaval niekedy . .
koncerty boli lepšie ked sa spravil hromadny koncert v dubravke normalne v DK .
dalej vymazane OT sukromne informacie ..jazzym
edit. Mdudas ..

Naposledy upravil(a) jazzym dne 20 úno 2014 22:08, celkem upraveno 1 x.
RUFUS je kapela z Litomyšle, počítám, že tus ale nemyslel?Oxyygen píše:no kdybych mel vzit projekty, ktere vydavaly desky v posledni dobe tak povazuju za dobre tyto jmena:
Abakus, Austra, Avan Lava, Bag Raiders, Bomb the Bass, Bonobo, Caribou, Daft Punk, Dany Byrd, Delphic, Digitalism, Dusty Kid, Florrie, Flume, FM Attack, Gemini, Glitch Mob, Goldroom, Groove Armada, Haim, Hot Chip, Chromeo, Icona Pop, Justice, Keenhouse, Kimbra, Lovelock, Madita, Metronomy, Moderat, Nabiha, Nero, Nu:Tone, Oh Land, Para one, Poolside, Purity Ring, Rufus,Skrillex, Tegan and Sara, Vitalic.
Tyhle jmena si pamatuju proto, ze je snadno napisu i prectu, vypadaj dobre v psane i hlasove forme, maji rytmus, maximalne dve slova.
Česká "originalni" jmena me desi..