USB DVD-rom neprehrava audio CD

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

USB DVD-rom neprehrava audio CD

Příspěvek od kexik » 17 kvě 2008 16:20

Z roznych dovodov, ktore tu nechcem rozoberat, som vyhodil dvd mechaniku do externej krabice, a hups, nejde prehravat audio cd, vsetky prehravace sa tvaria ze prehravaju, cd sa toci, ale pcm data su nula...

Exact audio copy pritom vie grabovat, datove cd, dvd, aj napalovanie funguje normalne. Digitalnu extrakciu v systeme mam povolenu, ked tu istu mechaniku vyberiem a dam na ide radic, vsetko funguje ako ma. skusil som aj elektroniku z dalsieho usb disku, postavenu na inom chipe, tiez nefunguje. vetrim nejaku lotrovinu, nestretol sa niekto s vas s tymto?
pomerne rozsiahle guglovanie tiez nepomohlo...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 kvě 2008 16:47

ok, stiahol som toto do winampu

http://www.winamp.com/plugins/details/546

a uz to hra... ale je to len taky odrb, v podstate obroba EAC vo forme winamp pluginu. ostatne plejery dalej neprehravaju...

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 17 kvě 2008 17:09

jestli jsi dal ide mechaniku do nějakého usb boxu, tak tam bych ten problém hledal...také by to mohlo být něco s driverem, třeba se to windowsům nelíbí...
ještě by se to dalo obejít pokud ti funguje analog (nebo optical) out, ale to také není košer řešení...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 kvě 2008 20:21

druhy system, ktory mam na hry, funguje normalne ;)
toto bude nejaka hrozna blbost...

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 17 kvě 2008 20:27

no to nevim, jestli to bude blbost, je to hodně divný...

a zkoušel jsi tuhle samou věc na jiném PC? dělá to to samé? víš kam mířím - tak zjistíš, jestli je problém v HW nebo v SW...to bych zjistil jako první...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 kvě 2008 20:34

ved ti hovorim, kua, na INOM systeme na TOM ISTOM pc to IDE

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 17 kvě 2008 20:52

softwarovy mixak, CD input savle?

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 17 kvě 2008 21:10

uz chapu, jsem myslel, ze mas dve pc ;)

no jestli mas vypnutej cd input v mixaku, tak to tim byt muze...ale myslim si, ze i bez toho to ma hrat, protoze dnesni mechaniky to uz nemuseji posilat po tom analog-outu, to bylo driv...

jestli to tim neni, zkusil bych nejake codec packy - bud nainstalovat, nebo odinstalovat, jestli je mas (nekdy dela problemy to, ze codec nemas a nekdy zase, kdyz ho mas, to uz se mi stalo nekolikrat)...potom bych kouknul, co to pouziva za driver a pripadne odebrat a znovu nainstalovat...treba mas v tom multimedialnim systemu vic a novejsich driveru, kdezto ten audio mas orezanej a neaktualizovanej...vic me nenapada...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 kvě 2008 23:49

Brooklyn / juanita juarez píše:softwarovy mixak, CD input savle?
here we got the winner!!!!
zap**eny shit, systemovy volume pre audiophile... pritom cd volume na maxime, lenze ono to ma este zafajkavatko mute a to vidno len ked sa otvori volume okno... p.d.m.
taka blbost a ja tu z toho sediviem, MOCKRAT DAKUJEM ZA NAKOPNUTIE

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 18 kvě 2008 00:03

kexik píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:softwarovy mixak, CD input savle?
here we got the winner!!!!
zap**eny shit, systemovy volume pre audiophile... pritom cd volume na maxime, lenze ono to ma este zafajkavatko mute a to vidno len ked sa otvori volume okno... p.d.m.
taka blbost a ja tu z toho sediviem, MOCKRAT DAKUJEM ZA NAKOPNUTIE
nz, stalo se mi to mockrat.

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 18 kvě 2008 10:51

kexik to nic, s přibývajícím počtem informací ztrácíme schopnost řešit jednoduché věci :-)
Ale jináč su Moravák

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 kvě 2008 11:17

zahadou ale stale ostava, preco ked sa da mechanika na ide, tak XP to zafajkavatko ODMUTUJU... schvalne som to teraz vyskusal, ci mi nesibe

Uživatelský avatar
pateson
Příspěvky: 335
Registrován: 26 lis 2006 18:06

Příspěvek od pateson » 18 kvě 2008 11:50

kexik píše:zahadou ale stale ostava, preco ked sa da mechanika na ide, tak XP to zafajkavatko ODMUTUJU... schvalne som to teraz vyskusal, ci mi nesibe
To bude nějaká Billova čertovina, od jisté doby už některé věci raději neřeším ale beru jak jsou, než si kazit zdraví.
Ale jináč su Moravák

Odpovědět