Ako som si u niektorych z vas vsimol, mate velmi zaujimave a nadupane web stranky. Rad by som bol, keby tu existoval thread, kde budu tieto stranky pekne pokope a bude sa tak dat rychlejsie prehrabavat nielen vo vasej tvorbe, ale aj vo forme, akou sa da jej prezentacia uchopit.
Samozrejme sa to tyka aj tych co mate len socialne siete - kludne sem tie stranky zaveste.
Zaroven by som rad zistil, ci pouzivate na prezentaciu svojej tvorby len web stranky, alebo aj socialne siete, alebo vsetko spolu.
Bolo by tiez super, keby tu bolo minimum roznych kometarov a inych mimotemovych postrehov. Proste ciste prezentacny thread.
Tesim sa na surfovanie a pocuvanie.
Vase web stranky a socialne siete
Vase web stranky a socialne siete
Naposledy upravil(a) dano dne 10 lis 2012 17:12, celkem upraveno 3 x.
Re: Vase web stranky a socialne siete
ocividne sa moj zamer nestretol s okolim
chcel som tu mat thread kde by sa dalo zalistovat a bolo by vsetko pokope - nieco ako nove tracky ale take komplexnejsie, nie len jedna skladba vytrhnuta z kontextu...
nic sa ale nedeje... mozem poprosit moderatorov o zmazanie? nech tu zbytocne nestrasi takyto zombie
diky

nic sa ale nedeje... mozem poprosit moderatorov o zmazanie? nech tu zbytocne nestrasi takyto zombie

no, neviem teda ale tu je vsetko pohromade ./memberlist.php
vidis, stacilo sa viac pohrabat v moznostiach fora
ok, mozeme to teda uzavriet a kludne to dat cele dole...

vsak to sa rozbehne
to by kludne mohol byt citat prezidenta hlavy statudano píše:ocividne sa moj zamer nestretol s okolim

hovadodendy píše:to by kludne mohol byt citat prezidenta hlavy statudano píše:ocividne sa moj zamer nestretol s okolim))