p.s.: tima exila som uz videl

peteness píše:me by zajimalo, jestli byl nekdo na S.O.L. , a muze popsat nebo necim dolozit, jak to ma vymysleno Freeland. Thanks
to som si myslel aj ja kym som nebol na koncerte coil, kde som uznal ze ten utok na vsetky zmysli naraz mal fakt nieco do seba. o dost intenzivnejsi zazitok ako keby mi to hrali obleceny vo flanelovych koseliach v dome kultury DK LUKY pri zaznutom svetle. sialene kostymi, projekcia, vyborne kadidlo (!! nejake fakt ze kvalitne. neporovnatelne s tou srackou co v kostole palia), sem tam zaplavili miestnost bublifukove bubliny. na niektore koncerty si pozvali aj velmi estetickych homosexualov Piercea a Massima z black sun productions ( http://black-sun-productions.com ) na ktorych bolo tiez zabavne pozeratdendy píše:hm no neviem.. na mna prilis fetisisticka zalezitost - viac divadlo pre ludi ako nejaky muzikantsky kumst.. tie k*rvy tam to fakt nemusim ... vsetobecne nemam rad ked niekto hra a pozve si k*rvy aby mu polonahe po podiu pobehovali... hudba o hudbe .. nie o nejakych sexistickych fetisoch ;-)
myslim ze to nieje o tom ze kto co o niekom takomto ako prvy napise.hawkens1 píše:No ved sa hovori: od geniality k sialenstvu je niekedy len maly krok a naopak. IMO je to casto aj o stasti, ked clovek zvoli netradicne formy a ma stastie, prvy kto o nom nieco napise a paci sa mu to, napise o nom ako o genialnom improvizujucom live umelcovi ktory vyraba uzasne desivu naladu. A ostatni sa toho chytia a dostane nalepsku genia. Pritom rovnako dobre moze mat ten isty clovek smolu, prve hodnotenia dostane naopak negativne a ostane mu uz navzdy nalepka idiota co sfetovany trepe do mikrofonu nezmyselne frazy za sprievodu nezmyselnej hudby bez hlavy a paty naklikanej v PC mysou.