Virgin a neutralita na internete
Virgin a neutralita na internete
Vraj sa jedna o dost vaznu temu, tak som zvedavy na nazory...
http://stopvirgin.movielol.org
http://stopvirgin.movielol.org
We zkratce, velka spolecnost ma trafic nejvic ze stranek jako je nase itelka.com,
Takze chce po techto strankach vypalne nebo je hodi na pomalou linku=dlouhe nacitani=vecne zbohem od uzivatelu. Stranka se snazi hlavne zabranit aby tohle do pul roku udelali vsichni isp. Kdo tuto akci sponzoruje nebude tezke uhadnout-urcite jste tam nedavno divali na video
Takze chce po techto strankach vypalne nebo je hodi na pomalou linku=dlouhe nacitani=vecne zbohem od uzivatelu. Stranka se snazi hlavne zabranit aby tohle do pul roku udelali vsichni isp. Kdo tuto akci sponzoruje nebude tezke uhadnout-urcite jste tam nedavno divali na video

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

mno jestli mas cas, chut, finance na dlouhy a nejisty pravni souboj s velmi prachatou vlivnou spolecnosti, tak hura do tohobiscuit píše:no tobe rozumim v cestine asi tak jako jim v anglictine
virgin je poskytovatel pripojeni (znam je jen jako hudebni vydavatelstvi)? chteji vypalne od provozovatele webu, kam smeruje nejvetsi traffic? to je snad na zalobu, ne?

Peace

-
- Profesionál
pod virgin je snad 60 spolecnosti, delaji uplne vsechno, od her pres hudbu po lety do kosmu.biscuit píše:no tobe rozumim v cestine asi tak jako jim v anglictine
virgin je poskytovatel pripojeni (znam je jen jako hudebni vydavatelstvi)? chteji vypalne od provozovatele webu, kam smeruje nejvetsi traffic? to je snad na zalobu, ne?
-
pytkin: fer - ak robim velky traffic tak nech mi prijde vacsi ucet. alebo nech mi nedovolia robit taky traffic, aky som si nezaplatil... ale ze by mne mal provider urcovat, ze ktore stranky mi pojdu rychlejsie a ktore pomalsie, tak to mi neprijde ani trochu fer. ja osobne by som takeho providera internetu urcite nechcel.
jihad on riaa & soza.
pytkine, ale jestli to dobre chapu tak to neni o hostovani, ale o tom, ze xxxxx tisic zakazniku virgin chodi na tvoji stranku a stahuji kvanta dat, proto virgin za tebou prijde a bude chtit money, jinak budou ti zakaznici brzdeni v pristupu na tvuj web a ty o ne budes prichazet, protoze je bude prudit dlouhy nacitani...
doufam, ze tomu dobre rozumim
doufam, ze tomu dobre rozumim
-
- Profesionál