Víte o tom někdo něco?
Vulgarismy v písničce
-
SpikeKillah
Vulgarismy v písničce
Rád bych se zeptal, jestli je trestné užívat v písničkách vulgarismy, pokud nejsou uvedeny jmena, ale i tak je naprosto zdřejmé na koho je to mířeno? 
Víte o tom někdo něco?
Víte o tom někdo něco?
Re: Vulgarismy v písničce
Zpívat si můžeš co chceš, jiná věc ale je, kde se to potom bude prezentovat. Tam už můžou platit jistá pravidla.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
To neviete urobit inak ? Skoro vzdy sa to da obist premyslenym - lepsim textom.
Nadavky v hudbe su pre nizke IQ.... My mame na Slovensku Rytmusa
-
SpikeKillah
MDudas: Jsou věci které zkrátka a dobře nejdou vyjádřit slušně...
Prezentoval bych to pouze na youtube... Dalo by se?
Prezentoval bych to pouze na youtube... Dalo by se?
ohladom Rytmusa, nechapem preco furt do neho ludia picuju, vypracoval sa ukazkovo. ked predas tolko albumov ako on, potom kritizujMDudas píše: Nadavky v hudbe su pre nizke IQ.... My mame na Slovensku Rytmusa- viem, o com hovorim...
paci sa ti? pocuvaj ho
nepaci? ignoruj ho
ahaaaa, takze Ritmus sa vypracoval... ?!? lol takze takto to je 
Senzus predal mnohonasobne viac albumov (a vo vacsich nakladoch) nez Rytmus, zasluzia si preto (vacsi) respekt ??stamina píše: ohladom Rytmusa, nechapem preco furt do neho ludia picuju, vypracoval sa ukazkovo. ked predas tolko albumov ako on, potom kritizuj![]()
paci sa ti? pocuvaj ho
nepaci? ignoruj ho
Tvoj nazor vystihuje dve neuveritelne oblubene nezmysly - 1/ kritizovt nieco mam pravo az ked dosiahnem (minimalne) to iste a 2/ ked niekto predava albumy tak je jeho hudba kvalitna
oboje samozrejme totalna hlupost (teraz nehovorim konkretne o produkcii kontrafakt/rytmus, ale principialne)
tak SENZUS si zabil... 
mimochodom uz davnejsie som niekde zachytil ze sa rytmus hrdil ze ma milion pozreti na YT, a vcera mi zena ukazuje nejaky klip od tej superstaristisky, neviem si spomenut jak sa vola take anglicke meno ma, a ta ma ze 10 mil pozreti
to je proste uplne mimo moerat kvalitu niecoho poctom predanych kusov a klikov na YT.. uplne mimo...
no dobre... a o com to teda vypoveda to xxxx pozreti na YT,
...inak, ja som si vzdy myslel ze rapery nadavaju zato ze to tak "citia" a ze je to take jakoze "z ulice" a hrozne "cool"
...inak, ja som si vzdy myslel ze rapery nadavaju zato ze to tak "citia" a ze je to take jakoze "z ulice" a hrozne "cool"
Dendy: ja si ale myslim, ze ked niekto preda vela platni, tak je uspesny a nezatracoval by som ho.. Aj ked ma jeho hudba neoslovuje..
a co ked niekto preda vela krabiciek cigariet ?
Tak to je uspesny predajca cigariet .. Ale neviem ci to uplne suvisi s rytmusom a senzusom ..
ja tam vidim urcitu paralelu
...zapachajuci, zdraviu skodlivy produkt, relativne dostupny, inak bez uzitku - ale prinasa zisk (financny)
...zapachajuci, zdraviu skodlivy produkt, relativne dostupny, inak bez uzitku - ale prinasa zisk (financny)