jedna hodina tydne s ucitelem je rekneme to minimum, kdy Ti ucitel ukaze nezbytne veci a da "domaci ukoly"
pak to chce kazdy den cvicit. Kolik je potreba, aby to melo cenu? To je individualni a taky otazka cilu... Ja mel obdobi (nekolikalete), kdy jsem daval i "dvanactky" a kdyz jsem neodcvicil alespon 4 hodiny denne, tak jsem mel blbej pocit, ze jsem tomu moc nedal...
kdyz jsem nemel prostory, tak jsem si vyrobil cvicny pady ze dreva a gumy (duse z V3S nebo Tatry) - lepsi neco nez nic
dneska se daji poridit slusny elektronicky bici s modulem a podle mne nemusi bejt zas tak drahy.
Spousta machru by to asi odsoudila, ja bych uvazoval tak: co je cenove/casove vyhodnejsi?
Na eDrums se da hrat i doma je lepsi hrat /cvicit pravidelne na eDrums doma, nez jinde jednou za tyden...
Zkus treba poridit nejaky ten elektricky cvicny pad a zajit na par hodin s ucitelem. Vysvetlit mu svoji situaci - on by mel pochopit, co Ti tedy ma ukazat a Ty pokud vydrzis s jednim cvicnym padem nejakou dobu tak sam poznas, zda ma smysl do toho dale investovat, ci nikoliv.
Postupne a pravidelne je asi nejlepsi a jak rikam, cvicit lze i na kus gumy. Dulezity je aby se ucil mozek

Mimochodem cvicit lze i pri chuzi po meste - palicky zasunes obracene pod rukav kosile / svetru / bundy a cvicis "prstoklad"
Poradnej akustickej nastroj je ostatne poradna palka a sehnat prostor je asi stale tezky