Win po instalaci Motif6 driveru meni uzivatelske nastavenia
Win po instalaci Motif6 driveru meni uzivatelske nastavenia
Vzdy, kde si nahodim hudobny windows, nastavim si nasledovne parametre:
- system properties / advanced / performance / advanced / background services
- system properties / advanced / performance / visual effects / best perf
- plocha: windows classic
- zvuk: vypnut rozne upozornovacie zvuky...
Dnes mi zacal windows robit uplne nepochopitelnu vec. Proste po starte sa nahodi "plocha" nejaka current theme (tema vyzera ako win xp) a zapnu sa upozornovacie zvuky. Ked to prestavim naspat (podla mojho nastavenia) tak to funguje. Ale po restarte sa znovu nakopne ta jeho tema. Netusite preco?
PS: Na tom istom kompe mam aj "nehudobny win" a ten ide uplne podla mojich nastaveni...
- system properties / advanced / performance / advanced / background services
- system properties / advanced / performance / visual effects / best perf
- plocha: windows classic
- zvuk: vypnut rozne upozornovacie zvuky...
Dnes mi zacal windows robit uplne nepochopitelnu vec. Proste po starte sa nahodi "plocha" nejaka current theme (tema vyzera ako win xp) a zapnu sa upozornovacie zvuky. Ked to prestavim naspat (podla mojho nastavenia) tak to funguje. Ale po restarte sa znovu nakopne ta jeho tema. Netusite preco?
PS: Na tom istom kompe mam aj "nehudobny win" a ten ide uplne podla mojich nastaveni...
Naposledy upravil(a) dano dne 01 úno 2008 15:29, celkem upraveno 1 x.
mě se tohle stávalo do nedávna na win xp 32bit...normálně mám nastavený ten šedivý vzhled jako win 2000, žádné pozadí atd...a někdy se mi po spuštění pc stalo, že místo toho šedivého vzhledu se objevil ten modrý humus co je defaultní pro XP...nevím čím to bylo, ale už se mi to nějak dlouho nestalo...ale žádné profily jsem neměnil, divný...
bod obnovenia ta vrati spat k stavu ked bol spraveny .. tak ak si robil nastavenia az potom , je logicke ze ta vrati .. Ja mam s bodmi obnovovania zle skusenosti .. uz som prisiel kvoli tomu o data , nastastier nie velmi podstatne , takze tuto funkciu defaultne vypinam po instalacii windowsu .. a je to aj jeden z TWEAKov XP na audio poladenie ..
"obnovení" je jedna z prvních věcí, kterou po instalaci XP vypínám - potenciální úschovna virů a další havěti. Tyhle problémy s uživatelskýma účtama si pamatuju z Windows 2000 - tak jednou do měsíce se to někomu ve firmě stalo. U XP jsem se s tím ale snad ještě nesetkal. Jak říká Pytkin - vytvoř si novýho uživatele.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
Uz som zistil co to sposobuje. Je to USB driver na Motif6, nainstalovany z CD MotifTool. To je uplna kravina ze to sposobuje.
Proste win mi fici uplne v pohode s nastavenym profilom, vypnutymi zvukmi a tak. a hned po nainstalovani driveru to zacina robit to co som opisal nazaciatku... pritom nemozem vymazat a znovu nahodit moj profil, lebo som admin a to konto sa zmazat neda...
Co odporucate? Da sa to nejako obist? A preco to vlastne robi? Ved je to obycajny driver.
Proste win mi fici uplne v pohode s nastavenym profilom, vypnutymi zvukmi a tak. a hned po nainstalovani driveru to zacina robit to co som opisal nazaciatku... pritom nemozem vymazat a znovu nahodit moj profil, lebo som admin a to konto sa zmazat neda...
Co odporucate? Da sa to nejako obist? A preco to vlastne robi? Ved je to obycajny driver.