Začal blbnúť DAW, zrejme zvuková karta
Začal blbnúť DAW, zrejme zvuková karta
Caute, vcera vecer sa mi zacala diat divna chyba v DAW, ktora dnes uspesne pokracuje. Prejavuje sa to tak, ze normalne pracujem v Cubase, alebo pozeram video vo VLC a po zastaveni hudby / videa a opatovnom spusteni, je zvuk takyto brutalne prebudeny (nahravka je cez diktafon v iphone).
https://drive.google.com/open?id=10BvPx ... Woa2wkDkMO
Niekedy dokonca staci len zastavit prehravanie videa vo VLC a zacne takyto zvuk (samozrejme kedze to ide bez prehravania videa, tak je to len taky divny prebudeny sum).
Vyzera to tak, ze ide o nejaku poruchu zvukovej karty - M-Audio ProjectMix, lebo ked sa toto zacne diat, pomoze len reset karty v jej preferenciach. Comp mam uz 10 rocny s WinXP, ale nejako sa mi nezda, ze by to suviselo s nim.
Mate niekto tusaka o co ide? Nic som v DAW nemenil ani nepreinstaloval, proste to zacalo len tak robit.
Vdaka za rady.
https://drive.google.com/open?id=10BvPx ... Woa2wkDkMO
Niekedy dokonca staci len zastavit prehravanie videa vo VLC a zacne takyto zvuk (samozrejme kedze to ide bez prehravania videa, tak je to len taky divny prebudeny sum).
Vyzera to tak, ze ide o nejaku poruchu zvukovej karty - M-Audio ProjectMix, lebo ked sa toto zacne diat, pomoze len reset karty v jej preferenciach. Comp mam uz 10 rocny s WinXP, ale nejako sa mi nezda, ze by to suviselo s nim.
Mate niekto tusaka o co ide? Nic som v DAW nemenil ani nepreinstaloval, proste to zacalo len tak robit.
Vdaka za rady.
Re: Začal blbnúť DAW, zrejme zvuková karta
Ja myslim ze to skor bude daco vo windowse .. Ved vies ze obsahuje ten samodojebavajuci sa mod ..
otestoval by som urcite inu zvukovku .. Ale zda sa mi divne , ked tato hra , ze to zacne robit , co popisujes ..
otestoval by som urcite inu zvukovku .. Ale zda sa mi divne , ked tato hra , ze to zacne robit , co popisujes ..
Jo chystam sa pozicat zvukovku a poskusam. Ak je to pc, aspon budem mat konecne dovod kupit novy.
UPDATE: Inu kartu som zatial este neskusil, ale zacinam suhlasit s tebou Pytkin, ze je to comp a nie karta. Ta by asi proste blbla furt, toto je uplna haluz. Ze pol hodinu robim uplne bez problemov, vratane start/stop, potom dam stop na trochu dlhsi cas (staci minuta) a ked to znovu sputim, robi to ten bordel. Asi uz odchadza masina.
Myslis ventilator alebo mys ?
Ake mas Win, kedy si naposledy preisntaloval ?

Ake mas Win, kedy si naposledy preisntaloval ?
To vypada spis na sw problem.
Dik za podnety, uz som sa rozhodol, ze je najvyssi cas prestat riesit comp z roku 2007 a na ceste je uz novy. V poslednom case som viac riesil neduhy ako tvoril. V kazdom pripade zomrel so ctou.
Ved Vianoce blizia...
SSD si nezabudol ? Lebo Win10 bez SSD je ako auto zo zatiahnutou rucnou brzdou.

SSD si nezabudol ? Lebo Win10 bez SSD je ako auto zo zatiahnutou rucnou brzdou.
MDUdas : toto som mu tam navrhol : https://www.alza.sk/corsair-force-serie ... 677266.htm
Pytkin mi vyskladal fajne vyzerajucu zostavu, tak sa uz tesim.
chystám se taky na stavbu nového kompu - nešlo by tu sestavu zveřejnit , pro inspiraci ?
chystám poskládat sestavu na AMD Ryzen 9 - jen doufám. že nebudou problémy co se DAW týká - dosud jsem vždycky stavěl na Intelu, ale ty Ryzeny jsou poměr cena výkon bezkonkurenční
- Greyhound90
Mě se tohle děje běžně i ve Win 7. Musím dát vždycky restart a pak OK.